Arhiv novic 26.03.2021

Je policijska ura popolnoma neracionalen ukrep? #Ajdapiše

Domžalec 26.03.2021
So ukrepi, ki se zdijo logični. Recimo obvezne maske v zaprtih prostorih. In so ukrepi, ki se nam zdijo popolnoma neracionalni. Recimo policijska ura. Uradno formalno policijske ure nimamo. Imamo prepoved gibanja na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih… »

Ne zamudite brezplačne podjetniške akademije – “Za vas podjetniki”

Domžalec 26.03.2021
Kako naprej z razvojem vašega podjetja? Čas je za nova znanja! Med 6. in 22. aprilom 2021 se bo odvilo 8 poglobljenih podjetniških delavnic, kjer boste lahko nadgradili svoje podjetniško znanje na različnih področjih. Potegovali se boste lahko za… »

Izšla je nova številka Slamnika – marec 2021

Domžalec 26.03.2021
Izšel je marčni Slamnik, osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na… »

Nanine karikature: Dolly Parton

Domžalec 26.03.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo japonskega režiserja risanih filmov Hajao Mijazakija, danes pa je na… »

JUPOL Classic to pomlad znova nagrajuje!

Domžalec 26.03.2021
Družba JUB je za svoje zveste kupce tudi letos pripravila spomladansko akcijo z nagradno igro, v kateri lahko sodelujejo vsi, ki bodo do 30. aprila letos opravili nakup vsaj enega vedra barve JUPOL Classic pri enem od ponudnikov gradbenih materialov v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem