Arhiv novic 30.03.2021

Huda prometna nesreča pri Študi: Huje poškodovan voznik ostal ukleščen v prevrnjenem vozilu

Domžalec 30.03.2021
Danes, nekaj pred 19. uro zvečer je na državni cesti med Domžalami in Dragomljem, v križišču za Študljansko cesto v Študi prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je voznik, ki je utrpel hujše… »

Domžale za mlade pripravlja nagradno igro!

Domžalec 30.03.2021
Katera je tvoja najljubša rubrika/tema na portalu Domžale za mlade? Odgovori na vprašanje in se poteguj za super nagrade – flaška, termovka, zvočnik, slušalke ali petka markerji. V nagradni igri lahko sodeluješ preko Facebook ali Instagram… »

Črno-beli iz Bilj pretrd oreh za Dobljane

Domžalec 30.03.2021
Biljenci z 2:1 prekinili zmagoviti niz “Modrih”, to soboto Dobljani doma gostijo Šmartno 1928! Dobljani so v 14. krogu 2. SNL gostovali pri vedno zahtevnem nasprotniku, Biljencih iz ND Bilje ter mu po trdem boju za vsako žogo morali čestitati za… »

Domžale skozi krajevne skupnosti

Domžalec 30.03.2021
Včeraj smo v Knjižnici Domžale odprli razstavo fotografij z občinskega koledarja 2021 z naslovom »Domžale skozi krajevne skupnosti«. Mlada avtorja fotografij Maximillian Verderber in Jure Gubanc iz WakeUp Creation sta dobila nalogo, da raziščeta… »

Župan Matej Slapar ob prazniku Občine Kamnik: “Z dvignjeno glavo in pokončno držo hodimo naprej”

Domžalec 30.03.2021
Vsako leto se v mesecu marcu in aprilu Kamničanke in Kamničani še posebej slovesno poklonimo kamniškemu rojaku generalu Rudolfu Maistru – Vojanovu in na njegov rojstni dan, 29. marec, v njegovem rojstnem kraju, obeležujemo praznik Občine Kamnik. V… »

V Domžalah uradno odprli nove prostore Medicine dela, prometa in športa

Domžalec 30.03.2021
V ponedeljek, 29. marca 2021, se je zgodilo dolgo pričakovano uradno odprtje prostorov Medicine dela, prometa in športa, ki sicer že kar v polni meri deluje na novi lokaciji, na Ljubljanski 70 v Domžalah. Slavnostni trak sta pred vstopom v nove… »

Anketa: Domžale – Družbena orodja za participacijo

Domžalec 30.03.2021
Na nas je obrnila naša občanka Klara Rakovič, študentka Fakultete za upravo, ki za namen magistrske naloge izvaja raziskavo o uporabi družabnih omrežjih za participacijo občanov v procesih sprejemanja odločitev na lokalni ravni. Cilj raziskave, ki… »

Knjižnica Domžale med 1. in 11. aprilom zaprta za vse uporabnike

Domžalec 30.03.2021
V skladu z ukrepi vlade RS in Ministrstva za kulturo bodo od četrtka, 1. aprila, do vključno nedelje, 11. aprila 2021, vse naše knjižnice zaprte. V tem času NE izvajamo: Izposoje gradiva, vračila gradiva, rezervacij v katalogu COBISS, naročanja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem