Arhiv novic 01.04.2021

OŠ Jurija Vege Moravče gostila srečanje medobčinskega otroškega parlamenta

Domžalec 01.04.2021
V četrtek, 25. marca 2021, je OŠ Jurija Vege Moravče gostila srečanje medobčinskega otroškega parlamenta pod okriljem Zveze prijateljev mladine Domžale. Če smo bili v prejšnjih letih vajeni, da smo se z ostalimi šolami bivše domžalske občine… »

Prenova Slamnikarske ceste v Domžalah

Domžalec 01.04.2021
Na Občini Domžale pripravljajo projektno dokumentacijo za izvedo gradnje oz. prenove Slamnikarske ceste, od križišča z Ljubljansko cesto pri Srednji šoli Domžale, do stanovanjske soseske Krizant oz. Karantanske ulice. Letos bo obnovljen del od… »

Velikonočno voščilo Občine Moravče in poslovanje Občine v času veljave vladnih ukrepov

Domžalec 01.04.2021
Vlada Republike Slovenije je sledila predlogu strokovne skupine in sprejela stroge omejitvene ukrepe s ciljem zajezitve širjenja bolezni covid-19, ki veljajo od 1. do vključno 11. aprila 2021. Občina Moravče v tem času deluje skladno s sprejetim… »

Zlata mladinca Težko atletskega kluba Domžale

Domžalec 01.04.2021
V nedeljo, 28. marca 2021, je v Kranju potekalo mladinsko državno prvenstvo v olimpijskem dviganju uteži. Letošnje državno prvenstvo ni bilo običajno, saj so tekmovalci zaradi protikoronskih ukrepov tekmovali brez podpore in spodbud gledalcev. Kljub… »

V naselju Žeje zaradi iskrenja pri brušenju kovine zagorele bale sena

Domžalec 01.04.2021
Danes, nekaj minut pred 15.30 uro so v naselju Žeje pri Sveti Trojici zaradi iskrenja pri brušenju kovine zagorele bale sena, ki so se nahajale v bližini. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Žeje-Sveta Trojica… »

V ŽIVO iz Domžal: Slovesna sveta maša velikega četrtka

Domžalec 01.04.2021
Z današnjim velikim četrtkom se pričenja velikonočno tridnevje, sestavljeno iz velikega četrtka, velikega petka in velikonočne vigilije na veliko soboto. Veliki četrtek je dan evharistije in postavitve duhovniške službe. Na ta dan praznujemo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem