Arhiv novic 05.04.2021

Kronika PP Domžale: Kršitelj ukrepov udaril prodajalca, spor in pretep dveh občanov

Domžalec 05.04.2021
Domžalski policisti so pretekli teden beležili več kršitev zakona o nalezljivih boleznih (neuporaba zaščitnih mask, prehajanje med regijami, kršitev omejitev gibanja in zbiranja …), za kar so kršitelje opozorili oziroma jim izdali plačilne… »

S kulturo nam bo lažje: Mestno gledališče ljubljansko na spletu

Domžalec 05.04.2021
V Mestnem gledališču ljubljanskem nadaljujejo gledališko sezono – po pozitivni izkušnji novoletne spletne premiere romantične drame Jazz pod režijsko taktirko Nejca Gazvode so se odločili, da del letošnjega repertoarja preselijo na splet. V… »

Na Pristavi v Mengšu se bodo pričela investicijsko-vzdrževalna dela na vodovodu in kanalizaciji

Domžalec 05.04.2021
V torek, 6. aprila 2021, se pričnejo investicijsko-vzdrževalna dela na vodovodu in kanalizaciji na Pristavi v Mengšu. Obnovljenih bo 185 m vodovoda in 17 hišnih priključkov, hkrati pa bo točkovno sanirana kanalizacija. Na območju del bo… »

Japonska – dežela, ki časti tradicijo in super tehnologijo

Domžalec 05.04.2021
Že deveto leto Veleposlaništvo Japonske v Sloveniji pripravlja različne prireditve za Dan Japonske, tokrat je prireditev potekala preko spleta. Ko še nismo poznali korone in prepovedi zbiranja, so ob tem dnevu na muzejski ploščadi v Ljubljani… »

Tudi Helios Sunsi del akcije Tečem za šport!

Domžalec 05.04.2021
Tudi domžalski Helios Sunsi se pridružujejo akciji Tečem za šport!, s katero želijo opozoriti na spregledanost športa kot panoge v že več kot leto trajajoči “korona krizi”. V naslednjih dneh bodo tudi domžalski košarkarji, starejši in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem