Arhiv novic 06.04.2021

Niso vse knjige za hec!

Domžalec 06.04.2021
Če kdaj, je ravno v teh časih lahko knjiga človeku v uteho in oporo, zato se strokovnjaki še toliko bolj zavedajo pomembnosti spodbujanja branja kakovostne literature. Tudi zato se je založba Miš, kljub nepredvidljivim razmeram, odločila, da ob… »

Pogovor o knjigi “Zgodovina fare Domžale 3” in Bernikovem rokopisu “Fragmenti”

Domžalec 06.04.2021
Kulturni dom Franca Bernika Domžale in člani uredniškega odbora za izdajo ponatisa knjig Franca Bernika nadaljujejo svoje delo. Tako je v mesecu marcu 2021 izšla že tretja načrtovana knjiga. V “Zgodovini fare Domžale 3« sta zbrana ponatis knjige… »

Zbiranje nevarnih odpadkov – april 2021

Domžalec 06.04.2021
Javno komunalno podjetje Prodnik d.o.o. bo v mesecu aprilu 2021 na območju občin Domžale, Lukovica, Moravče, Trzin in Mengeš izvedlo akcijo zbiranja nevarnih odpadkov, ki se bodo zbirali v premični zbiralnici za nevarne odpadke. Premična zbiralnica… »

Domžalski glasbenik ES-EY z novo skladbo “Stereo”

Domžalec 06.04.2021
Domžalski glasbenik, raper in tekstopisec Nejc Orešek a.k.a ES-EY Combatiente je izdal svojo drugo skladbo “Stereo” iz prihajajoče plošče “Lirikalni Fantom”, za katero je posnel tudi videospot, ki si ga lahko ogledate v zgornjem videu… »

Vi

Domžalec 06.04.2021
Objavljamo še neobjavljeno pesem Nine Kosmač, pisateljice in vnukinje slovenskega romanopisca Cirila Kosmača, ki je pred dvema letoma izdala svoj prvi roman Utvare. Nina bo na našem portalu objavljala tudi svoje poti v preteklost in obiske rojstnih… »

Dela na Cankarjevi ulici v Domžalah

Domžalec 06.04.2021
Na Cankarjevi ulici v Domžalah bo podjetje JKP Prodnik d.o.o. izvedel obnovo kanalizacije, z deli bodo pričeli v aprilu. Po končani obnovi kanalizacije, predvidoma ob koncu naslednjega meseca bo Občina Domžale obnovila cestišče, uredili bodo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem