Arhiv novic 09.04.2021

V Ihanu neznan moški zamotil občana, drugi pa medtem preiskal hišo in ukradel denarnico

Domžalec 09.04.2021
Včeraj, okoli 11. ure je v Ihanu do stanovanjske hiše pristopil neznan moški, ki je oškodovanca zapletel v pogovor, kar je pa izkoristil sostorilec, ki je med tem časom preiskal hišo in odtujil denarnico. S kraja sta se odpeljala s temnejšim… »

Kam s smetmi?

Domžalec 09.04.2021
Ni dvoma, da smo civilizacija hitrega tehnološkega razvoja in smeti. Potrošništvo, ki ga je korona malo zajezila, je še vedno glavni vzrok nastajanja smeti. Pomislimo, koliko embalaže kupimo ob izdelku, ker vse mora biti lično in higienično… »

Nanine karikature: Frances McDormand

Domžalec 09.04.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili Wpap art portret slovenske pevke Tanje Žagar. Danes pa je na vrsti karikatura… »

Poziv za cepljenje starejših prebivalcev od 60 let proti Covid-19

Domžalec 09.04.2021
Zdravstveni dom Domžale poziva občane občin Domžale, Moravče, Lukovica, Trzin in Mengeš starejše od 60 let, da se prijavijo na cepljenje proti Covid-19. Prišlo je do spremembe v Nacionalni strategiji za cepljenje proti Covid-19 kar pomeni, da… »

Svoboda Zlatka? #Ajdapiše

Domžalec 09.04.2021
Zlatan Čordić, znan kot Zlatko, je pred nekaj dnevi izdal novo pesem Svoboda. Pesem je provokativna, navsezadnje pa mar ni rap provokativen sam po sebi? Toda sprašujem se – provokativnost z namenom ali provokativnost zaradi provokativnosti? Nivo… »

Veliko sproščanje ukrepov!

Spodnje Podravje 09.04.2021
S ponedeljkom bo v celoti odpravljena nočna omejitev gibanja, epidemija bo podaljšana za 30 dni, maske bodo na prostem obvezne le, ko ne bo možno držati primerne razdalje, je na današnji novinarski konferenci sporočil minister za zdravje Janez… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem