Arhiv novic 12.04.2021

“Sam? Ni panike!” Skupaj za zmanjšanje duševnih stisk med pandemijo

Domžalec 12.04.2021
Prva psihološka preventivna akcija študentov Psihologije Filozofske fakultete v Ljubljani. Osamljenost, panični napadi in tesnoba so v času trenutne pandemije še toliko bolj aktualni in pogosti vzroki duševnih težav. Vsak izmed nas se v življenju… »

Nino Ošlak predstavlja novo pesem Ko si z mano

Domžalec 12.04.2021
Akademskega glasbenika Ninota Ošlaka ste na našem portalu lahko zasledili že nekajkrat. Danes vam predstavlja novo pesem skupaj z glasbenim filmom, ki so ga snemali skoraj 1 leto. Pesem Ko si z mano nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba… »

Z avtom zapeljal v potok Račo

Domžalec 12.04.2021
Danes, nekaj minut pred 12. uro je voznik osebnega vozila med Gorjušo in Brezovico pri Dobu zapeljal s cestišča in z avtom pristal v potoku Rača. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, njegovo vozilo pa so iz potoka izvlekli poklicni gasilci CZR… »

Na avtocesti med Lukovico in Krtino trčila tovorno in osebno vozilo

Domžalec 12.04.2021
Danes, nekaj minut po 6.30 uri je na štajerski avtocesti med Lukovico in Krtino v smeri Ljubljane prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe in bila s strani… »

Zaradi del na Cankarjevi ulici bo omogočen uvoz na parkirišče z Ljubljanske ceste

Domžalec 12.04.2021
Z Občine Domžale občanke in občane obveščajo, da bo zaradi investicijskih del na Cankarjevi ulici v Domžalah promet na tem območju potekal po spremenjenem režimu. Vzpostavljena bo popolna zapora Cankarjeve ulice, od 14. aprila 2021 do sredine… »

Kronika PP Domžale: Med obiskom mu je iz spalnice ukradel kuverto z gotovino

Domžalec 12.04.2021
Domžalski policisti so pretekli teden beležili več kršitev zakona o nalezljivih boleznih, za kar so kršitelje opozorili oziroma jim izdali plačilne naloge s predpisano globo. Policisti so obravnavali tudi več tatvin, med drugim tatvino osebnega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem