Arhiv novic 17.04.2021

Na Viru prišlo do travniškega požara

Domžalec 17.04.2021
Danes, nekaj minut pred 18. uro je med Linhartovo ulico in reko Kamniško Bistrico na Viru pri Domžalah prišlo do požara podrasti in trave. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Vir, ki so požar trave in podrasti na… »

Nasveti za prijetno življenje s pasjim mladičem

Domžalec 17.04.2021
Verjetno vsakdo, ki domov pripelje pasjega mladička, iz vseh strani dobi nešteto nasvetov. Obstaja res veliko metod vzgoje psa vi pa se boste morali sami odločiti katera bo prava. Zagotovo pa se vsak ”novopečeni” pasji skrbnik sprašuje kaj pasji… »

Domžalčani tokrat morali priznati premoč Olimpiji

Domžalec 17.04.2021
Helios Sunsi so na gostovanju v Stožicah prikazali dva različna obraza, dokaj zbran prvi polčas in pa ponovno igro s preveč napakami v drugih dvajsetih minutah. Posledično je Cedevita Olimpija zasluženo slavila z 81:66. Ljubljančani so tokrat svoji… »

V Zgornjih Jaršah vlak trčil v osebno terensko vozilo

Domžalec 17.04.2021
Danes, nekaj minut čez 8.30 uro je je nezavarovanem prehodu železniške proge v Zgornjih Jaršah pri Domžalah potniški vlak trčil v osebno terensko vozilo. V nesreči ni bil nihče poškodovan, je pa nastala manjša materialna škoda. Matjaž Hribar… »

Kamniški odbojkarji po drugi zmagi do končnega tretjega mesta

Domžalec 17.04.2021
Odbojkarji Calcit Volleyja so v drugi tekmi za končno tretje mesto v Sportklub prvi odbojkarji ligi doma premagali Salonit Anhovo s 3:0 (19, 21, 14). Tudi na prvi tekmi v Kanalu so s 3:0 (16, 28, 23) slavili Kamničani, ki so državno prvenstvo končali… »

Domžalčani iz Ljubljane s točko

Domžalec 17.04.2021
Prva tekma po več kot mesecu dni premora se je končala z delitvijo točk. V Ljubljani so domači dvakrat povedli, za rumeno družino pa sta zadela Dario Kolobarić (deseti ligaški zadetek) in Matej Podlogar, ki je v igro vstopil pet minut pred tem… »

Slovenke na stežaj odprle vrata svetovnega prvenstva

SiolNET 17.04.2021
Ženska članska rokometna reprezentanca je na prvi tekmi kvalifikacij za nastop na decembrskem svetovnem prvenstvu v Španiji visoko premagala Islandke (24:14) in pred povratno sredino tekmo naredila velik korak proti tretjemu zaporednemu nastopu na SP… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem