Arhiv novic 19.04.2021

Kronika PP Domžale: Vlomil v kombi in iz njega ukradel kros motor

Domžalec 19.04.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali dve prometni nesreči, v enem primeru je bil udeležen vlak. Policisti so obravnavali več tatvin, med drugim so bila odtujena tri kolesa ter motorno kolo – kros motor. Slednji je bil odtujen iz… »

Zdravje v občini Moravče 2021

Domžalec 19.04.2021
Rdeča nit letošnje objave je tematika duševnega zdravja. Dobro duševno zdravje je temelj našega zdravja, pa tudi socialne, družinske in gospodarske stabilnosti, družbene blaginje in kakovosti našega življenja. Zato je osrednja vsebina kratkih… »

Nagradna igra Grinijev zabavnik za učence 2. in 3. razredov

Domžalec 19.04.2021
Kljub temu, da tokrat zaradi slabe epidemiološke situacije učencev žal ne more obiskati v šolah, Grini vse drugo in tretješolce z območja občin Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče vabi k sodelovanju v nagradni igri. Navsezadnje je skrb… »

Občina Domžale praznuje 69 let

Domžalec 19.04.2021
19. april je rojstni dan občine Domžale. Na ta dan so bile leta 1952 Domžale razglašene za mestno občino in je dan, ko se občanke in občani spominjamo tega tako pomembnega dogodka iz preteklosti, na katerega smo ponosni in naši občini daje… »

Knjižni klub za mlade tudi v aprilu!

Domžalec 19.04.2021
Knjižni molji, imamo dobro novico! Tudi aprila nadaljujemo s knjižnim klubom za mlade. Tokrat beremo knjigo 10 minut, 38 sekund na tem čudnem svetu avtorice Elif Shafak. Um, telo in duša. Življenje in smrt. Svoboda, ljubezen in prijateljstvo. Vera… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem