Arhiv novic 20.04.2021

Policija bo izvajala maraton nadzora hitrosti – preverite lokacije

Domžalec 20.04.2021
V okviru nacionalne preventivne akcije Hitrost, ki poteka ta teden, bo v sredo, 21. aprila 2021, med 6. in 18. uro na cestah po Sloveniji v naprej napovedanih lokacijah oziroma relacijah potekal maraton nadzora hitrosti. Policisti bodo z radarji na… »

Prijeten pohodniški izlet od Zgornje Gore do Geossa in Zgornje Slivne

Domžalec 20.04.2021
Slovenija je majhna, a barvita dežela. Čudovita doživetja imamo tako rekoč na dosegu roke. Slovenija je dežela številnih krajev, kjer si lahko po dolgem in napornem tednu oddahnemo vsaj za en dan. Kljub temu da imamo na razpolago številne… »

Peti naslov so državnih prvakinj posvetile Aljoši Jemcu

Domžalec 20.04.2021
Ko so v sezoni 2009/10 odbojkarice Calcit Volleyja osvojile svoj prvi naslov državnih prvakinj, ni bilo ravno veliko tistih, ki so verjeli, da bi Kamničanke enajst let temu naslovu dodale še štiri, ob tem pa še tri pokalne naslove in tri prva mesta v… »

Informacija o sečnji dreves na Šumberku

Domžalec 20.04.2021
V zadnjem času so na Občini Domžale prejeli nekaj vprašanj na temo sečnje dreves na Šumberku, zato bi radi pojasnili naslednje. Šumberk je pretežno v zasebni lasti in lastniki imajo v svojem gozdu pravico naročiti odkazilo in posek dreves, seveda… »

Mi

Domžalec 20.04.2021
Nina Kosmač, pisateljica in vnukinja slovenskega romanopisca Cirila Kosmača, ki je pred dvema letoma izdala svoj prvi roman Utvare, na našem portalu objavljala tudi svoje poti v preteklost in obiske rojstnih hiš velikanov slovenske književnosti. Prvo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem