Arhiv novic 21.04.2021

Upravni razvoj domžalske občine od sredine 19. stoletja do leta 2020

Domžalec 21.04.2021
Občina Domžale in Kulturni dom Franca Bernika Domžale vas vabita v počastitev praznika Občine Domžale na ogled razstave dr. Miroslava Stiplovška: »Upravni razvoj domžalske občine od sredine 19. stoletja do leta 2020«. Virturalno odprtje… »

Kdo uničuje domžalski šport?

Domžalec 21.04.2021
V Domžalah že dlje časa traja prava agonija na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale. Svetniki iz nekaterih list, ki so blizu NK Domžale, že nekaj časa preko Občinskega sveta Občine Domžale poskušajo postaviti svojega direktorja. Računica se… »

30 let zapora za Petra – trojnega morilca iz Škocjana pri Domžalah

Domžalec 21.04.2021
Petra Gaspetija, ki je junija lani v Škocjanu pri Domžalah na kmetiji starih staršev umoril 81-letno babico, 74-letnega dedka in 51-letnega strica, je Senat Okrožnega sodišča v Ljubljani spoznal za krivega trojnega uboja. Za vsak uboj mu je… »

Podjetje lahko prejme do 750 mask na zaposlenega

Domžalec 21.04.2021
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) bo v imenu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) samozaposlenim in mikro podjetjem z 1 do 4 zaposlenimi razdelila še milijon brezplačnih zaščitnih mask. Poziv bo odprt do razdelitve vseh… »

Višek predrznosti: Zaparkiral gasilce, ob njihovem sporočilu pa zapisal “Puši k …”

Domžalec 21.04.2021
Gasilci so vedno prvi ljudje, ki so v vsakem trenutku pripravljeni priskočiti na pomoč sočloveku in njegovemu premoženju. Več kot očitno pa je, da tega nekateri ljudje ne razumejo, oziroma si niti pod razno ne predstavljajo, da bi se lahko kdaj… »

Kamniške diagonale – pogovorni večeri

Domžalec 21.04.2021
Na vrsti so tretje Kamniške diagonale – pogovorni večeri v izvedbi ekipe Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, ki sokrajanom in širši javnosti popestrijo večere vsak drugi četrtek na zanimiv, sodoben in virtualen način ter tako predstavijo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem