Arhiv novic 22.04.2021

Dušanov tedenski meni: Brez policijske ure nam živeti ni!

Domžalec 22.04.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek in spet je čas, da malce osvetlimo pestro dogajanje preteklega tedna. Prejšnji teden je pred javnost stopil diplomirani inženir gradbeništva in minister za notranje zadeve Aleš Hojs, ki ga jaz ljubkovalno kličem… »

Obnovimo našo Zemljo

Domžalec 22.04.2021
»Začudenja v resnici ne razumem. Za nas ni to nič posebnega. Živimo naravno. Povezani smo z okoljem. Zavedamo se svojih odgovornosti. Ne trošimo, ne pretiravamo, živimo zmerno. Hja, normalno … Živimo kot skupnost. Pogovarjamo se in –… »

Odgovor Mateja Oražma na očitke v zvezi z dogajanjem v domžalskem športu

Domžalec 22.04.2021
Včeraj zvečer smo na našem portalu objavili prispevek z naslovom “ Kdo uničuje domžalski šport“, v okviru katerega smo objavili pismo nekdanjega direktorja Zavoda za šport in rekreacijo Domžale Uroša Križaniča, ki ga je pred današnjo sejo… »

Barcaffè pomaga gostincem za lepši dan

Domžalec 22.04.2021
Gostinci so se tekom epidemije morali močno prilagoditi novim razmeram. Soočeni so bili z mnogimi izzivi od nakupa obvezne opreme za preprečevanje širjenja virusa, nepredvidenimi logističnimi in distribucijskimi zapleti, omejeno strežbo do pogostega… »

V ŽIVO: 15. redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalec 22.04.2021
Domžalske občinske svetnice in svetniki se bodo danes sestali na 15. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri bodo obravnavali štirinajst točk dnevnega reda. Sejo, ki bo potekala v telovadnici Podružnične osnovne šole Ihan, si lahko… »

Podžupanja mag. Renata Kosec: “Veseli nas, da naše zelene površine ostajajo čiste”

Domžalec 22.04.2021
Danes je dan, ko še posebej, poleg vseh ostalih dni mislimo na našo Zemljo – obeležujemo namreč Svetovni dan Zemlje. Opozarjamo na ranljivost in enkratnost planeta na katerem živimo, saj smo samo mi tisti, ki lahko poskrbimo za zdrav planet. Naj bo… »

Ravnajmo odgovorno z odpadki

Domžalec 22.04.2021
Že od leta 1970 22. aprila obeležujemo Svetovni dan Zemlje, letos pod sloganom Obnovimo Zemljo (Restore Our Earth). Dan je namenjen ozaveščanju o pomenu ohranjanja našega planeta, saj se naravne dobrine, ki nam jih planet nudi, ne obnavljajo tako… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem