Arhiv novic 23.04.2021

Nova uprava skupine Kansai Helios za okoljsko in socialno upravljanje

Domžalec 23.04.2021
1. aprila je nastopila nova uprava skupine Kansai Helios. Štirje izvršni direktorji so združili svoje moči v podporo strategiji rasti skupine Kansai Helios. Močna osredotočenost na okolju prijazne izdelke in procese, zdravje in varnost zaposlenih… »

Letos sanjamo svet, kot ga še ni. Sredi distopije snujemo lepšo prihodnost

Domžalec 23.04.2021
23. aprila je Svetovni dan knjige. Letošnja osrednja misel praznika knjige je misel Srečka Kosovela: »Sanjam kraljestvo brez kralja.« Tokrat smo v Knjižnici Domžale pripravili prispevek o sanjajočem svetu, za vas prebrali kratko zgodbo in povabili… »

Za pitno vodo tudi v Domžalah, Mengšu, Trzinu, Lukovici in Moravčah

Domžalec 23.04.2021
Slovenijo je na začetku marca pretresla novica, da skuša oblast s svojimi predlogi ogroziti pravico do pitne vode. Številne nevladne organizacije in strokovnjaki, ki se z zaščito okolja in pomenom vode ukvarjajo že leta, so takoj jasno opozorili, da… »

4. memorial Vida Vavpetiča

Domžalec 23.04.2021
Ker Šahovskemu društvu Domžale lansko leto zaradi epidemije ni uspelo izpeljati 4. memoriala Vida Vavpetiča, so se za letos odločili, da naredijo izvedbo online preko platforme Lichess. Memorial bodo izvedli to soboto, 24. aprila 2021, ob 17. uri na… »

Zasačena! #Ajdapiše

Domžalec 23.04.2021
Bila sem zasačena – pila sem kavo. To me je vodilo k razmisleku, kje je meja učinkovitosti velikih sistemov? Brez šale – bila sem zasačena na kameri, ker sem si snela masko in pila kavo. Ter jedla cimetov zavitek. In to notri! Še preden so se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem