Arhiv novic 15.08.2021

Zakaj živalim ne smemo dajati zdravil za ljudi?

Domžalec 15.08.2021
Na različnih spletnih forumih ljudje večkrat dobijo nasvet, naj svoji živali dajo kar zdravilo, ki je namenjeno ljudem. Prosimo, ne počnite tega na pamet! Ob nepravilni uporabi lahko pri živali pride do hudih zapletov in celo smrti. Ljudje bi… »

Lovričevi se je v Bratislavi izmuznil naslov tudi v posamični konkurenci

Domžalec 15.08.2021
Na profesionalnem teniškem turnirju ITF WTT W15 v Bratislavi, se je žal domžalski teniški igralki Pii Lovrič izmuznil tudi naslov v posamični konkurenci, saj je danes v finalu s 4:6, 3:6 klonila proti latvijski teniški igralki Semenistajevi. Pia… »

Viktor Pavlič: “Letošnja prva eko jabolka so že dozorela”

Domžalec 15.08.2021
Pisalo se je leto 1999, ko so na štirih različnih lokacijah v Sloveniji zasadili prve intenzivne ekološke sadovnjake in tako začeli zgodbo, ki je ekološko kmetijo Pavlič pripeljala do pridobitve 21 ekoloških certifikatov. Sadovnjak se danes… »

Odštevanje je pri koncu, Radomljanke k prvakinjam

Domžalec 15.08.2021
Odštevanje je pri koncu. Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje z današnjim gostovanjem pri državnih prvakinjah vstopa v deseto tekmovalno sezono. Srečanje z ŽNK Nona Pomurje Beltinci, ki brani naslov državnih prvakinj in v prihodnjem… »

Politična navlaka

Domžalec 15.08.2021
Ste levi? Ali raje zavijete na desno? Pri tem ne mislim na način uporabe leve in desne roke, temveč na uporabo leve in desne možganske polovice. Šala. Politično prepričanje je navlaka demokracije, ki oblikuje naš vsakdan – kako vidimo svet in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem