Arhiv novic 20.08.2021

Nanine karikature: Tanja Starič

Domžalec 20.08.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo kanadskega filmskega, gledališkega in televizijskega igralca Christopherja… »

Rumenosrčne se potijo tudi med tekmovalnim premorom

Domžalec 20.08.2021
Mlajše selekcije ŽNK Radomlje se v teh dneh potijo v Kranjski Gori, članska ekipa pa je tekmovalni premor izkoristila za nekajdnevne priprave v Cerknici. Četa trenerja Aljaža Gornika se je včeraj merila s fantovsko zasedbo FC Postojna, selekcijo do… »

Že četrta priložnost za bodoče podjetnike s poslovnimi idejami

Domžalec 20.08.2021
Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) je objavila že četrti razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR), ki je namenjen vsem, ki imajo inovativne in napredne ideje ter si želijo… »

Vrnitev v realnost #Ajdapiše

Domžalec 20.08.2021
»How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart you begin to understand… there is no going back? There are some things that time cannot mend.« Frodo Baggins se na koncu knjige Gospodar prstanov sprašuje, kako se… »

Fotografska delavnica “Pečemo koruzo”

Domžalec 20.08.2021
Foto Kino Video Klub Mavrica Radomlje vabi ljubitelje fotografije vseh starosti na fotografsko delavnico v sredo, 25. 8. 2021 ob 17. uri na Hudo ob Potoku, Vrtnarska ul. 7, 1235 Radomlje. Tema srečanja je »PEČEMO KORUZO«. Fotografsko delavnico bodo… »

Premierni koncert Big banda Godbe Domžale

Domžalec 20.08.2021
V Godbi Domžale smo izjemno veseli, da bo s koncertom v soboto, 21. avgusta 2021, v Češminovem parku v Domžalah končno zaživela ideja big banda, ki se je med domžalskimi glasbeniki kalila že vrsto let, v zadnjem času pa mu je začetek delovanja… »

Podžupanja mag. Renata Kosec: “Ves čas delamo na protipoplavnih ukrepih”

Domžalec 20.08.2021
Zaključuje se sanacija sipine v reki Kamniški Bistrici v Domžalah in sistemsko ureja tudi druga območja. Večina del, ki potekajo dolvodno od mostu čez regionalno cesto pri Lidlu je zaključenih. Projekt sanacije je vključeval odstranitev naplavin… »

Občanka med sprehodom s psičko naletela na odvrženo meso. Previdnost naj ne bo odveč!

Domžalec 20.08.2021
Bralka nas je obvestila, da je včeraj proti večeru med sprehodom po rekreacijski poti ob reki Kamniški Bistrici, med novim mostom in stadionom, njena psička zavohala meso, ki je bilo odvrženo na potki, ki vodi do vode. Bralka je psički preprečila… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem