Arhiv novic 23.08.2021

Na Triglavski ulici v Domžalah zagorelo osebno vozilo

Domžalec 23.08.2021
Danes, nekaj minut pred 16. uro je na Triglavski ulici v Domžalah med vožnjo zagorelo v motornem delu starejšega osebnega vozila. Požar so pogasili poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Domžale-mesto. Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne… »

Kako ukrepati, ko pes poje rozine?

Domžalec 23.08.2021
Rozine so za ljudi eden izmed najbolj zdravih posladkov. Za pse pa so rozine smrtno nevarne. V nadaljevanju si preberite, kaj se zgodi, če pes poje rozine in kako mu pomagati. Zagotovo ste se vprašali zakaj so rozine nevarne za vašega kosmatinčka… »

To so storitve, ki jih bodo veseli Vaši otroci in Vi!

Domžalec 23.08.2021
V zadnjem letu nam ni bilo najlažje, saj smo veliko časa preživeli doma, imeli manj socialnih stikov, marsikdo pa tudi več skrbi in stresnih situacij. Pri vsem tem moramo pomisliti tudi na otroke, ki so v koronakrizi trpeli še bolj; omejeno je bilo… »

Občina Lukovica nadaljuje z investicijami na področju javne infrastrukture

Domžalec 23.08.2021
Občina Lukovica nadaljuje z investicijami na področju javne infrastrukture. Trenutno poteka rekonstrukcija lokalne ceste na odseku Brdo-Čeplje, obnova javnega vodovoda na Maroltovi, Mlakarjevi in Šolski poti v Lukovici ter projekt Preureditev stare… »

Kronika PP Domžale: V odklenjenem avtu našel denarnico in iz nje ukradel gotovino

Domžalec 23.08.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali dve tatvini, dva poskusa vloma, opravili hišno preiskavo ter obravnavali več prometnih nesreč. V eni od njih je bilo ugotovljeno, da sta v prometni nesreči udeležena voznik motornega kolesa ter… »

Od danes spet Dihamo z naravo

Domžalec 23.08.2021
Po poletnem premoru se vodena vadba, ki se začenja ob 19. uri, ta teden nadaljuje tudi v Kranju, Kamniku, Medvodah, Dobrovi – Polhovem Gradcu, Domžalah in Ljubljani na devetih različnih lokacijah. Na vadbi udeleženci vseh generacij spoznavajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem