Arhiv novic 25.08.2021

Pod pretvezo o gradbenih delih zamotil občana, sostorilca pa medtem iz hiše ukradla bančno kartico

Domžalec 25.08.2021
Policisti so bili včeraj obveščeni tudi o drzni tatvini, ki je bila izvršena okoli 10. ure v okolici Domžal. Neznani storilec je na domu zamotil starejšega oškodovanca s pogovorom o izvedbi gradbenih del. Druga dva storilca sta med tem iz hiše… »

Zaključene priprave vseh selekcij ŽNK Radomlje

Domžalec 25.08.2021
Ženski nogometni klub Radomlje je minuli teden izkoristil za priprave klubskih selekcij v Kranjski Gori oziroma Cerknici. Članska ekipa je nekaj dni vadila na Notranjskem, na Gorenjsko pa so se odpravile selekcije DU13, DU15 in DU17. “Cilj priprav je… »

Flajs prevzel drugo člansko in mladinsko ekipo Calcit Volleyja

Domžalec 25.08.2021
Že skoraj 14 dni se na novo sezono pripravlja tudi druga moška ekipa Calcit Volleyja, ki jo v letošnji sezoni vodi Andrej Flajs. Lanskoletni pomočnik Gregorja Jerončiča, s katerim sta osvojila pokalni naslov, bo zadolžen tudi za kamniško mladinsko… »

Župan Moravč sprejel ravnatelja Osnovne šole Jurija Vege

Domžalec 25.08.2021
Danes, 25. avgusta 2021, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic sprejel ravnatelja Osnovne šole Jurija Vege Mateja Žista. V pogovoru sta se najprej dotaknila priprav na novo šolsko leto, ki bo znova potekalo v pogojih epidemije Covida-19. Župan… »

Domžalski Vatikan ne bo več prepuščen zobu časa

Domžalec 25.08.2021
Znamenita mala stavba na Kolodvorski ulici v Domžalah, ki je znana po imenu Vatikan, sameva že od leta 1997, ko je tam Napredek prenehal z gostinsko dejavnostjo, saj je stavba po denacionalizaciji ponovno prešla v last potomcev oziroma dedičev… »

Dalmatinski večer v parku

Domžalec 25.08.2021
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale v sodelovanju z Občino Domžale v petek, 27. avgusta 2021, ob 18.30 uri s slamnikarskem parku (ob stavbi Občine Domžale) organizira Dalmatinski večer, na katerem boste lahko uživali ob… »

Iščete delo? Gostilna Repanšek iz Homca v svoj kolektiv vabi nove sodelavce!

Domžalec 25.08.2021
Iščete delo? Ste urejeni, odgovorni in imate veselje do dela? Vas delo v gostinstvu veseli in vam predstavlja izziv? Si želite novih delovnih izkušenj in vam je delo z ljudmi v veselje? Gostilna Repanšek iz Homca, ki velja za domačo družinsko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem