Arhiv novic 26.08.2021

Dušanov tedenski meni: Ležala je 117 ur in za to dobila 300 evrov. Pošteno!

Domžalec 26.08.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek in spet je čas za moj tedenski meni, na katerem se bodo znašli najbolj zanimivi dogodki preteklega tedna. Teden se je začel udarno in svoj visok ritem dogajanja ohranil vse do vikenda. Tako nas je že prejšnji… »

Pohod ob reki, ki povezuje, bo zopet povezal Domžale in Kamnik

Domžalec 26.08.2021
V soboto, 4. septembra, bomo s pohodom ob Kamniški Bistrici že petič povezali Kamničane, Domžalčane in okoličane. Organizatorji – Modre novice, Zavod za turizem in šport Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale –obljubljajo pozitivno… »

Zaključni dogodek programa Socialne aktivacije – Točka SoDELOVANJA

Domžalec 26.08.2021
Skupina socialne aktivacije Točka SoDELOVANJA je v sredo, 25. avgusta 2021, v prostorih Centra za socialno delo Domžale pripravila zaključni dogodek, na katerem so predstavili potek programa socialne aktivacije. Program je namenjen osebam iz ciljnih… »

Starejši smo skupaj močnejši

Domžalec 26.08.2021
Društvo upokojencev Domžale v soorganizaciji z Občino Domžale organizira 1. srečanje upokojencev občine Domžale. Srečanje bo 4. septembra 2021 med 11. in 16. uro v Češminovem paku v Domžalah. Namen srečanja je druženje, razvedrilo in… »

Dopolnjen štab članske ekipe, DNK bo še bolj domžalski

Domžalec 26.08.2021
Članski ekipi, slednja je že začela s pripravami na novo sezono, bo poveljeval zelo podoben članski štab kot preteklo sezono. Nekaj sprememb oz. dopolnitev pa se je vseeno zgodilo, vse z namenom še bolj načrtnega razvoja mlajših članov ekipe. In… »

Na Gorenjskem za pokalni polfinale

Domžalec 26.08.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje enajst dni po uvodni ligaški preizkušnji vstopa še v pokalno tekmovanje. Rumenosrčne bodo v Velesovem napadale preboj v pokalni polfinale. ŽNK Cerklje bodo ovira na poti do polfinala, nasprotnika pa se bosta v Ženskem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem