Arhiv novic 31.08.2021

Nagovor podžupanje mag. Renate Kosec prvošolčkom

Domžalec 31.08.2021
Dragi prvošolčki in prvošolke! Jutri je za vas in vaše starše prav poseben dan, saj boste prvič sedli v šolske klopi. Začela se bo zanimiva in nadvse prijetna pustolovščina, v kateri boste spoznali svoje učitelje, sošolce, nove prijatelje ter… »

Enej Logar si je na Pannonia Ringu privozil zmago

Domžalec 31.08.2021
Na Pannonia Ringu so bili znova na delu cestno hitrostni motociklisti. Tudi na tretji dirki državnega prvenstva v organizaciji 2n’race so ponovno vozili le v dveh razredih, SBK in SSP 600. V SBK je bil najboljši Aleš Senekovič, v SSP 600 pa si je… »

Kamišibaj pod slamnikom – seminar

Domžalec 31.08.2021
Knjižnica Domžale vas vabi na seminar KAMIŠIBAJ POD SLAMNIKOM. Kamišibaj je specifična umetnost, ki vsebuje različne umetniške zvrsti: literarno, likovno, gledališko, filmsko … Blizu je tudi risanemu filmu in stripu. Je edinstvena oblika… »

Poznate borilni šport Savate?

Domžalec 31.08.2021
Savate (izgovorjava – »savat«) je borilna veščina ki se deli na tri dele: Francoski boks, borba s palico in savate samoobramba. Najbolj znana disciplina med njimi je prav udarjalna borilna veščina francoski boks. Gre za veščino, pri kateri se… »

Rekonstrukcija cest v občini Mengeš se nadaljuje tudi v letu 2021

Domžalec 31.08.2021
Občina Mengeš vsako leto nameni del proračuna za izgradnjo, prenovo in obnovo cest v občini. V letu 2021 je osrednji projekt, ki zahteva posebno pozornost, rekonstrukcija Slovenske ceste, za katero se recenzija projektne dokumentacije za… »

Kar velja za ljubljanski Zalog, ne velja za moravškega?

Domžalec 31.08.2021
Z veseljem sem prejel novico, da se je začela sanacija odlagališča odpadkov v ljubljanskem Zalogu. Tam naj bi ležalo okrog 4000 ton odpadkov in državljani so zaradi skladiščenja elektrofiltrskega pepela in mulja upravičeno opozarjali na nevzdržne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem