Arhiv novic 01.09.2021

10 avtomobilov, ki jih ne bi smeli prodati, saj njihova vrednost znatno narašča

Domžalec 01.09.2021
Kupiš poceni, prodaš drago. To je življenjski moto vsakega borznega posrednika, nepremičninskega agenta ali prodajalca avtomobilov. Trgi rabljenih avtomobilov delujejo na enak način. Zato ni presenetljivo, da je na voljo nešteto priložnosti za… »

Selekciji DU15 in DU17 ŽNK Radomlje uspešno v novo sezono

Domžalec 01.09.2021
V prejšnjem tednu sta v novo sezono zakorakali tudi selekciji ŽNK Radomlje DU15 in DU17. Starejše deklice so premagale ŽNK MB Tabor in ŽNK Ledine, kadetinje pa so bile uspešne v dvoboju z ŽNK Šentjur. Kadetska selekcija je v prvem krogu državnega… »

Poslanica podžupana Marjana Ravnikarja ob začetku šolskega leta

Domžalec 01.09.2021
Drage učenke in učenci, dijakinje in dijaki! Kar prehitro so minili brezskrbni dnevi in zopet bo zazvonil šolski zvonec. Upam, da ste počitnice preživeli polno, radoživo in igrivo kljub vsem epidemiološkim ukrepom, ki so vam morda omejevala… »

Poslanica župana Moravč dr. Milana Balažica ob začetku šolskega leta

Domžalec 01.09.2021
Dobrodošli prvošolčki, dragi šolarji, cenjene učiteljice in učitelji ter spoštovani starši, z veseljem vsako leto skupaj s prvošolčki, na njihov prvi šolski dan, sedem v šolske klopi ter z njimi obeležim dan, ko zvedavih pogledov prvič… »

Poslanica župana Tonija Dragarja ob prvem šolskem dnevu

Domžalec 01.09.2021
Drage učenke in učenci, naj bo vaš začetek šolanja varen, prijeten in poln novih dogodivščin. Verjamem, da bo novo šolsko leto za vas prijetna izkušnja in vam bo prvi šolski dan, posebej vam prvošolci, ostal v lepem spominu. Letos v domžalske… »

Afganistan in mera solidarnosti, ki jo Zahod še lahko prenese #Benjaminovglas

Domžalec 01.09.2021
V zadnih tednih smo priča obsežnemu poročanju glavnih domačih medijev o dogajanju v Afganistanu. Ameriška vojska se je skupaj z zavezniki po dvajsetih letih začela umikati, državna vojska se je predala, dosedanja afganistanska oblast je šla ven iz… »

Vsebine, ki vas bodo navdihnile

Delo 01.09.2021
Ona, najbolj brana tedenska ženska priloga v Sloveniji, je dobila svojo spletno stran ONA.je. Ona.je je nastala z mislijo na sodobno žensko, ki išče ravnovesje med družino, kariero in časom zase. Spletna stran odpira aktualne družbene teme, ki se… »

Postrezite si z najbolj priročnimi kuharskimi nasveti

Delo 01.09.2021
Odprta kuhinja je kulinarični portal, ki vam vsakodnevno servira kulinarični navdih. Krožnik Na voljo so vam številni koristni in poučni namigi, ki vam bodo olajšali ali pomagali izboljšati pripravo jedi. Ta rubrika tudi odgovarja na pereča… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem