Arhiv novic 06.09.2021

Nova jedilnica in kuhinja na Osnovni šoli Rodica

Domžalec 06.09.2021
Letošnje leto najbolj zaznamuje gradnja dveh prizidkov na OŠ Rodica, namenjenih kuhinji in jedilnici, kjer je letos v šolske klopi prvič sedlo kar 81 prvošolcev. Na zahodni strani obstoječe jedilnice, med učilniškim traktom in telovadnico je… »

Večerni nedeljski dvoboj v prestolnici se ni razpletel po željah rumenosrčnih

Domžalec 06.09.2021
Večerni nedeljski dvoboj v prestolnici se ni razpletel po željah rumenosrčnih. Članska ekipa ŽNK Radomlje je v statistiko vknjižila drugi poraz sezone. Izenačen prvi polčas ni ponudil veliko pravih priložnosti. Radomljanke so prvič zapretile že… »

Jure Plaskan državni prvak v pospešenem šahu

Domžalec 06.09.2021
Član šahovskega društva Domžale, mojstrski kandidat Jure Plaskan, je včeraj dosegel izjemen dosežek, saj je zmagal na državnem prvenstvu v pospešenem šahu v Kamnici pri Mariboru. Za enkratni podvig je v zadnjem kolu premagal velemojstra Jureta… »

Judoisti nastopili na balkanskem prvenstvu kot edini Slovenci

Domžalec 06.09.2021
Judoisti Judo kluba Komenda so se med 26.8. in 29.8.2021, mudili na pripravah v Doboju in na mednarodnem turnirju v Sarajevu osvojili kopico kolajn. V soboto, 27. 8. 2021, se je v popolnoma novi športni dvorani v Sarajevu odvijal močan mednarodni turnir… »

Pot do svežine vodi vse do PC Komenda, kjer ima podjetje REAM nove poslovne prostore

Domžalec 06.09.2021
Če potrebujete strokovno svetovanje pri nakupu toplotne črpalke ali klimatske naprave, je pravi naslov podjetje REAM d.o.o., ki je na področju klimatizacije in strojnih instalacij na slovenskem trgu aktivno prisotno že od leta 1996. Od marca… »

Kronika PP Domžale: Bežal z ukradenim vozilom, tatovi ukradli več koles, osebni vozili …

Domžalec 06.09.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin. Med drugim so nepridipravi odtujili več koles, vrtno garnituro izpred lokala, denarnico, moped in dve osebni vozili. Prav tako so policisti beležili več primerov tatvine goriva… »

Minister Janez Cigler Kralj na obisku v MGC Bistrica Domžale

Domžalec 06.09.2021
V petek, 3. septembra 2021, so nas v Medgeneracijskem centru Bistrica Domžale, socialno varstvo, d.o.o., s svojim obiskom počastili minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti g. Janez Cigler Kralj, poslanka Evropskega parlamenta ga… »

Na Homcu trčila tovorno in osebno vozilo

Domžalec 06.09.2021
Danes, nekaj minut pred 7. uro zjutraj je v križišču regionalne ceste Domžale – Kamnik v naselju Homec prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena tovorno in osebno vozilo. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe. Martin… »

Češminov park gostil 1. srečanje upokojencev Domžal

Domžalec 06.09.2021
V soboto, 4. septembra 2021, je v Češminovem parku v Domžalah potekalo prvo srečanje upokojencev občine Domžale. V prijetnem okolju parka so pripravili prireditveni prostor za udeležence, stojnice, manjkala ni niti pijača in jedača. V vročem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem