Arhiv novic 09.09.2021

Luka Trtnik: “Izkušnja na paraolimpiadi mi je dala dodaten zagon in zaupanje vase”

Domžalec 09.09.2021
Med sedmimi slovenskimi športniki, ki so se udeležili 16. poletnih paraolimpijskih iger v Tokiu, je bil tudi domžalski namiznoteniški igralec Luka Trtnik. Kljub temu, da je svoje nastope končal po drugem porazu v svoji predtekmovalni skupini, kjer se… »

Dušanov tedenski meni: Svoboda govora, ki stane 500 – 1000 evrov

Domžalec 09.09.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek in čas zato, da v mojem tedenskem meniju malce osvetlimo, nekatere najbolj zanimive dogodke preteklega tedna. Prejšnji ponedeljek so ZDA zajele hude poplave. Najhuje je bilo v New Yorku in New Jerseyju. Ogromno… »

Moravče gostijo klekljarsko razstavo “Mimo čipke skoz’ okence”

Domžalec 09.09.2021
Izjemni čipkasti unikati klekljaric SLAMICE, Društva Lipa Domžale, so se v petek, 3. septembra 2021, preselili v Krajevno knjižnico Daneta Zajca Moravče. Pred tem je razstava gostovala v Knjižnici Domžale, Krajevni knjižnici Ihan in Krajevni… »

Kockar

Domžalec 09.09.2021
“Ali je to recital poezije in proze?”, je vprašala starejša elegantna upokojenka, medtem ko ji je igralec Boris Lavrih razdelil tarok karte. “Seveda, gospa”, je odgovorila organizatorka recitala pisateljica Nina Kosmač. “Če dobite zmagovalno… »

Sezono začele z zmago proti Dinamu

Domžalec 09.09.2021
Odbojkarice Calcit Volleyja so v torek igrali svojo prvo pripravljalno tekmo v novi sezoni. Na turnirju v Zagrebu so v prvi tekmi premagale zagrebški Dinamo s 3:0 (18, 23, 19), danes se bodo pomerile še z domačo Mladostjo, v četrtek pa bo njihov… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem