Arhiv novic 10.09.2021

Nanine karikature: Don Williams

Domžalec 10.09.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriške igralke Julie Louis, danes pa je na vrsti karikatura ameriškega… »

Prihaja Hroščkov festival in voden ogled po Pravljičnem Šumberku

Domžalec 10.09.2021
Po letu dni premora, se v soboto, 11. septembra 2021, od 10. do 15. ure, v Češminov park ponovno vrača Hroščkov festival. Družinski festival z veliko zabave. Dogajanje na odru bodo popestrili Trkaj in Repki pa Pika nogavička. Skozi glasbeno… »

Srečevali jih boste na ulicah ali parkih, kjer bodo za vas pripravljali zanimive aktivnosti

Domžalec 10.09.2021
Naslednje tri tedne v Centru za mlade Domžale gostijo 11 simpatičnih mladih iz različnih držav po Evropi. V Slovenijo so prišli, da bi stopili na ulice in parke v Domžalah, se podružili z mladimi ter zanje pripravili nekaj zabavnih in zanimivih… »

Dobrodelni pohod po poteh Petra Pavla Glavarja

Domžalec 10.09.2021
Na Čebelarski zvezi Slovenije (ČZS) so se letos ponovno odločili izpeljati dobrodelni pohod, tokrat po poteh Petra Pavla Glavarja, saj letos mineva 300 let od njegovega rojstva. V ta namen bodo prehodili kar 77 km, pot pa bo potekala od njegovega… »

Zakaj jabolko na dan ne odžene več zdravnika stran? #Ajdapiše

Domžalec 10.09.2021
Človeška vrsta, kot jo poznamo, obstaja vsaj že 100.000 let, naši predniki pa so verjetno obstajali že pred tem. Kdaj smo začeli pozabljati stare modrosti, češ da smo bolj razviti in vemo več zaradi razvoja tehnologije? Kot veliko drugih… »

Tretje poglavje kotalkarskih priprav na Rogli: koristno, razgibano, nepozabno

Domžalec 10.09.2021
Rogla z obilico svežega gorskega zraka je bila že tretje leto zapored prizorišče priprav športnikov in športnic domžalske Piruete, kluba za umetnostno kotalkanje in hitrostno rolanje, ki že vrsto let kroji kotalkarje visokega kova. Ker so pogoji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem