Arhiv novic 11.09.2021

Pokažem se fantu v pisanem gvantu

Domžalec 11.09.2021
Izšla je težko pričakovana knjiga “Pokažem se fantu v pisanem gvantu”. Gre za knjigo z bogatim slikovnim gradivom in bogato vsebino. S knjigo so počastili 50-letnico Dnevnov narodnih noš in oblačilne dediščine. V petek, 10. septembra 2021, so… »

Pred reprezentančnim premorom rumenosrčne v iskanju novih točk

Domžalec 11.09.2021
Konec tedna bo poln nogometa, aktivne bodo tudi tri najstarejše selekcije ŽNK Radomlje. Članska ekipa bo že v soboto, ob 16. uri, na domači zelenici gostila Ajdovke. Ekipa, ki v letošnji sezoni nastopa kot Primorje Gaia Naturelle, se v Radomlje… »

Miloš Glišić ne bo zaigral za Helios Sunse

Domžalec 11.09.2021
Iz domžalskega košarkarskega kluba barvarjev so sporočili, da srbski košarkar Miloš Glišić, ki naj bi ekipo Dejana Jakare okrepil v igri pod košema, žal na domžalski parket v dresu Helios Sunsov vsaj za zdaj ne bo stopil. 23-letni in 206 cm… »

Ekskluzivno za Nova24TV, predsednik stranke DeSUS Ljubo Jasnič: Bodo iz stranke odstopili trije poslanci ali bo odstopil…

Nova 24TV 11.09.2021
Ljubo Jasnič (Foto: Nova24TV) “DeSUS se bo moral vrniti k svojim koreninam, če želimo, da ljudje razumejo, da smo na njihovi strani. To je predvsem na strani malega človeka, tistega ki je brez potrebe lačen, ali pa ga zebe, prav tako brez… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem