Arhiv novic 12.09.2021

David Stražar: “V domačem eko mlinu nas v prihodnjih mesecih čaka veliko dela”

Domžalec 12.09.2021
Dnevi se počasi krajšajo, noči daljšajo. Dnevne ter nočne temperature neizogibno padajo. Jesen je tako rekoč že pred vrati in skupaj z njo želja po druženju v družinskem krogu znotraj toplih domov, kjer diši po številnih pečenih dobrotah in… »

12. gala folklorni večer “V Grobljah kot nekoč”

Domžalec 12.09.2021
Folklorna skupina Folklornega društva Groblje je bila ustanovljena leta 2007 in je v obdobju do letos plesala na številnih nastopih doma in v tujini. “Najlepše je seveda nastopati doma,” pravijo folkloristi. 12. gala folklorni večer, ki ga je… »

Hroščkov festival postregel z zanimivimi dogodivščinami

Domžalec 12.09.2021
Po letu dni premora, se je v Češminov park ponovno vrnil Hroščkov festival. V soboto, 11. septembra 2021, je otroški živ žav napolnil travnate in ostale površine v Češminovem parku, kjer se je teklo, skakalo, risalo, poslušalo pravljice in… »

Med Šentjakobom in Domžalami zagorelo osebno vozilo

Domžalec 12.09.2021
Danes, okrog 10.45 ure je na štajerski avtocesti med izvozoma Šentjakob in Domžale zagorelo osebno vozilo. Požar so pogasili gasilci CZR Domžale in GB Ljubljana. Vozilo je požar v predelu motorja popolnoma uničil. Matjaž Hribar, vodja II. izmene… »

Sterilizacija in kastracija psa ali mačke

Domžalec 12.09.2021
Tema, ki je vsako leto bolj aktualna, sploh pri mačkah. Naj takoj na začetku razjasnimo najbolj osnovno stvar. Sterilizacija je kirurški postopek, ki se opravlja pri živalih ženskega spola, kastracija pa se opravlja pri živalih moškega spola… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem