Arhiv novic 13.09.2021

Kronika PP Domžale: Nasilnež svojo partnerko zaklepal v stanovanje, pretepal in v njo usmerjal pištolo

Domžalec 13.09.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin in vlomov, nasilje v družini, poškodovanje fasade ter več prometnih nesreč. V kar dveh prometnih nesrečah je prišlo do pobega povzročitelja nesreče. Med drugim so policisti obravnavali… »

Slovenija evropski prvak v flag footballu

Domžalec 13.09.2021
Od četrtka, 8. septembra, do sobote 11. septembra 2021, je v Grossetu v Italiji potekalo Evropsko prvenstvo v flag footballu (brez kontaktna verzija ameriškega nogometa). Udeležila se ga je tudi dekliška reprezentanca do 15 let, ki so jo sestavljali… »

Likovna kolonija v Češminovem parku v Domžalah

Domžalec 13.09.2021
Društvo Barka vas vabi na likovno kolonijo v Češminovem parku v Domžalah, ki bo potekala v četrtek, 23. 9. 2021, od devete do dvanajste ure. Kolonijo bosta vodili slikarki Renata Grmovšek in Andreja Eržen, število udeležencev pa je omejeno na 30… »

Moravški župan odprl novo cesto med Križatami in Peškimi Kandršami

Domžalec 13.09.2021
V petek, 10. septembra 2021, je župan Občine Moravče svečano odprl novo asfaltirano cesto med Križatami in Peškimi Kandršami. Gre za pomembno prometnico, ki med seboj vzporedno z glavno cesto povezuje občini Moravče in Zagorje ob Savi. Krajani… »

Poslanstvo s srcem: V Rafolčah odprli Muzej Kvedrova “tišlerija”

Domžalec 13.09.2021
Pri Kvedrovih v Rafolčah je nastal Muzej Kvedrova “tišlerija”. Marko Kveder predstavlja drugo generacijo tišlarske obrti, saj je bil to že njegov oče Stane. V preteklosti ni bilo nič nenavadnega, da se je eden od sinov odločil za nadaljevanje… »

Zmaga, trojni jubilej Zale Kuštrin in dva prvenca

Domžalec 13.09.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje je pred septembrskim reprezentančnim premorom vknjižila drugo zmago v letošnjem prvenstvu. Rumenosrčne so z 8:0 odpravile Ajdovke. Obračun četrtega kroga SŽNL je minil v znamenju trojnega jubileja Zale Kuštrin, Maša… »

Četrto romanje k sveti Notburgi v Groblje. Praznovanje zlate maše Alojzija Rajka

Domžalec 13.09.2021
V nedeljo, 12. septembra 2021, so verniki ponovno poromali k sv. Notburgi v Groblje, zavetnici kmetic in gospodinj, tudi priprošnjici za zdravje in srečen porod. Sveta Notburga ima namreč svoj oltar na severni strani cerkve svetega Mohorja in Fortunata… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem