Arhiv novic 14.09.2021

Terme Snovik zdravo po Kneippu v jesen po razgibani poletni sezoni

Domžalec 14.09.2021
Iz Term Snovik sporočajo, da zaključujejo nadvse razgibano poletno kopalno sezono z več kot 600 animacijskimi aktivnostmi in dogodki za vse generacije. Z današnjim dnem, 14. septembra 2021 se tako zapira zunanje kopališče, podaljšuje se čas… »

MGC Bistrica Domžale dostavlja kosila na dom

Domžalec 14.09.2021
Starost s seboj prinaša številne nove izzive in prilagajanja, ki se jih vsak posameznik oziroma družina loteva reševati na svojevrsten način. Opravila in aktivnosti, ki so bila prej pomemben del vsakdanjika, lahko počasi preraščajo v opravila, ki… »

Nujna izredna novica Obrtne zbornice Domžale: PCT od jutri

Domžalec 14.09.2021
Da se boste lažje organizirali, so na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale pripravili par pomembnih sporočil v povezavi z izpolnjevanjem pogoja PCT po novem: 1. Testiranje za zaposlene: Vaši zaposleni se morajo testirati 1-krat tedensko… »

Mitja Gasparini, Calcit Volley: “Prav je, da fantje pogledujejo proti prvemu mestu”

Domžalec 14.09.2021
Dolgih 16 let je Mitja Gasparini nepogrešljivi član slovenske reprezentance, s katero je med drugim tudi dvakrat osvojil srebrno kolajno na evropskih prvenstvih. Po četrtem mestu v letošnji ligi narodov pa se je 37-letni Izolčan odločil, da je čas… »

Predstavitev dobrih praks: Občina na obisku v občini Domžale in Centru za mlade

Domžalec 14.09.2021
Danes dopoldan je na Centru za mlade Domžale potekala predstavitev dobrih praks. Zbrane je najprej nagovorila organizatorka dogodka ga. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa, podžupanja Občine Domžale mag. Renata Kosec in direktorica Centra za mlade… »

JamPiknik – dogodek glasbenikov za glasbenike

Domžalec 14.09.2021
27. avgusta je v Turnšah pri Domžalah že drugo leto potekal tradicionalni JamPiknik, dogodek glasbenikov namenjen glasbenikom, ki bi se radi pokazali na glasbeni sceni, spoznali nove ljudi znotraj glasbene industrije in najpomembnejše “jamali” oz… »

Podarimo očem nasmeh za dober namen

Domžalec 14.09.2021
Lions klub Domžale se je v sodelovanju z mednarodnim Lions Clubs International na temo European Lions Environmental srčno priključil akciji ozelenimo naš planet. Članice in člani našega kluba smo družno zavihali rokave ter razveselili MGC Bistrica… »

Na Kamniški cesti trčila kombi in mopedist

Domžalec 14.09.2021
Danes, nekaj minut čez 19.30 uro sta na Kamniški cesti v Domžalah, v križišču Deteljica, trčila kombinirano vozilo in voznik skuterja. Slednji je v nesreči utrpel hujše poškodbe. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem