Arhiv novic 15.09.2021

Povabilo v dobro družbo, kjer se poje in se ima fino!

Domžalec 15.09.2021
Upokojenke! Če si rada v dobri družbi, kjer se poje in sploh se ima fino – pridruži se nam! Seveda tudi pridno vadimo, a nastopi so poplačilo za ves trud. Pojemo iz srca in to začutijo tudi naši poslušalci. Vsak četrtek od 9. do 10.30 ure vadimo… »

Učenje ima svoj začetek in nikoli konca – Dan odprtih vrat Društva Lipa Domžale

Domžalec 15.09.2021
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale v svojih vrstah z različnimi aktivnostmi združujejo generacijo v tretjem življenjskem obdobju. Pri nas lahko pridobivate ali obnavljate znanje tujih jezikov, se udeležujete kulturnih… »

Množično testiranje SARS-CoV-2 – termini tudi ob sobotah

Domžalec 15.09.2021
Iz Zdravstvenega doma Domžale sporočajo, da od 18. septembra 2021 dalje, v Športnem parku pri drsališču, izvajajo presejalno testiranje SARS CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi tudi ob sobotah. Ob sobotah bo testiranje potekalo med 7.15 in 13.00 uro… »

Razstava o žerjavčku, simbolu Trzina

Domžalec 15.09.2021
Medobčinski muzej Kamnik in Občina Trzin v centru Ivana Hribarja v Trzinu do 20. oktobra 2021 gostita razstavo, kjer predstavljajo naravno dediščino občine Trzin, »Žerjavčke kot občinski simbol«, ter ustvarjalne izdelke učencev Osnovne šole… »

Obvestilo o popolni zapori Ljubljanske ceste in začasni prestavitvi centralnih avtobusnih postajališč k stavbi Univerzale

Domžalec 15.09.2021
Direkcija Republike Slovenije za ceste konec tedna pričenja z deli na Ljubljanski cesti v središču mesta. Zaradi preplastitve vozišča državne regionalne ceste Šentjakob-Domžale, od križišča z občinsko Karantansko cesto do križišča z… »

Ples je naravno zdravilo!

Domžalec 15.09.2021
Najtežje se je odločiti, premagati svoj utečen ritem, morda prisoten strah pred neznanjem in stopiti v plesno šolo. Le zakaj? Ljudje želimo biti popolni, težko zapustimo cono udobja. Morda niste dovolj samozavestni, imate polno izgovorov, da nimate… »

Obisk Ženskega pevskega zbora Staneta Habeta v MGC Bistrica

Domžalec 15.09.2021
Četrtek 9. septembra 2021, je bil Medgeneracijski center Bistrica Domžale odet v srčno petje ob spremljavi kitare. Naše stanovalce so s svojim nastopom presenetile pevke Ženskega pevskega zbora Staneta Habeta iz Domžal, ki je bil ustanovljen leta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem