Arhiv novic 19.09.2021

To je moj pogum

Domžalec 19.09.2021
To je moj pogum Da živim kot bi nič vedela Da verjamem vase, prekrasno Sebe Da ljudem podam roko, iskreno in brez strahu Kot da nobeno človeško bitje ni nikoli Prizadelo drugo. Končno prvi septembrski dež. Potrebovali smo ga, da bi napojil zemljo in… »

Anja Podgrajšek: “Ko potrošnik začuti pristen domač okus, ga ne pozabi”

Domžalec 19.09.2021
Kmalu bo tukaj mesec oktober in z njim tudi jesen. Čas, ko bo dozorela tudi sorta jabolk Topaz, ki je med potrošniki izjemno priljubljena. Gre za staro zimsko sorto, ki velja za dragulj med jabolki. »Ko se potrošniki prvič srečajo s sladko kislim… »

E-nostavno na kolo – pestro kolesarsko dogajanje v Šentvidu pri Lukovici

Domžalec 19.09.2021
Društvo upokojencev Lukovica je v sodelovanju s Prostovoljnim gasilskim društvom Prevoje, Avto-moto društvom Lukovica, Moto klubom Rokovnjači ter Občino Lukovica in Lokalno akcijsko skupino Srce Slovenije v soboto, 18. septembra 2021, organiziralo… »

Miha Lavrič iz Kluba borilnih veščin Domžale zmagal v boks ligi za posameznike

Domžalec 19.09.2021
Boksarska zveza Slovenije in Dejan Zavec GYM sta organizirala 4. kolo slovenske boksarske lige za posameznike, zadnjo pred državnim boks prvenstvom za posameznike vseh kategorij, ki bo potekal konec meseca septembra. Miha Lavrič, član Kluba borilnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem