Arhiv novic 20.09.2021

V občini Lukovica zaključenih kar nekaj investicij v javno infrastrukturo

Domžalec 20.09.2021
V občini Lukovica je bila zaključena rekonstrukcija lokalne ceste na odseku Brdo-Čeplje, prav tako sta bili izvedeni rekonstrukciji dela ceste v Suši in dela lokalne ceste Bršlenovici. V Žirovšah je bila zaključena obnova poškodovanega vozišča… »

Kronika PP Domžale: Neznanemu spletnemu goljufu posodila večjo vsoto denarja

Domžalec 20.09.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, prometnih nesreč, poskus vloma in vlom, začasno odvzeli vozniško dovoljenje ter obravnavali kaznivo dejanje goljufije. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec preko spleta lažno… »

September – mesec ozaveščanja o demenci in sprehod za spomin v MGC Bistrica Domžale

Domžalec 20.09.2021
Vprašanje staranja prehaja v ospredje razvitega sveta, vse bolj se začenjamo zavedati njegovega pomena ter njegove neizogibnosti, hkrati pa se vse pogosteje srečujemo tudi z demenco, katere koncept je prisoten že od časov zgodnjih civilizacij, vendar… »

Prosimo, darujte kri! Krvodajalska akcija v Mengšu

Domžalec 20.09.2021
Območno združenje Rdečega križa Domžale in ZTM Ljubljana vas v četrtek, 23. septembra 2021, med 7. in 12. uro vljudno vabita, da se udeležite krvodajalske akcije, ki bo potekala v v Kulturnem domu Mengeš. Zaradi zaščite krvodajalcev in… »

Kako povečati prepoznavnost in prodajo?

Domžalec 20.09.2021
Največji izziv za podjetja – pridobivanje kupcev Pridobivanje strank in kupcev je danes zagotovo eden od največjih izzivov za podjetja. Pri tem je zgovoren podatek, da so v zadnjih več kot petih letih stroški pridobivanja strank narasli za kar 50 %… »

Na štajerski avtocesti voznik po pobegu s kraja prometne nesreče, z neprilagojeno hitrostjo trčil v še eno vozilo

Domžalec 20.09.2021
Danes, nekaj minut po 7. uri zjutraj se je na štajerski avtocesti pred predorom Podmilj v smeri Ljubljane pripetila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Eden izmed udeleženih voznikov je po trku nadaljeval z vožnjo, ne da… »

Moravški župan odprl novo asfaltirano cesto na Gori pri Pečah

Domžalec 20.09.2021
V petek, 17. septembra 2021, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic odprl novo asfaltirano cesto na Gori pri Pečah. V svojem nagovoru je poudaril, da občina uravnoteženo investira v vse njene dele, saj si vse občanke in občani zaslužijo enako… »

Branje in šport

Domžalec 20.09.2021
»Alpinizem je kakor umetnost: v delo vložiš vse svoje moči, vso svojo dušo, pozabiš na vse, živiš le še za meter pred seboj in ko stojiš utrujen na zasneženem vrhu in te sonce ogreva, čutiš v sebi lepoto, ki je ne znaš opisati. Čutiš svet… »

Na Podrečju ponoči goreli zabojniki na ekološkem otoku

Domžalec 20.09.2021
Danes, nekaj minut pred 3. uro zjutraj so na ekološkem otoku na Podrečju goreli komunalni zabojniki. Požar so pogasili gasilci CZR Domžale. Primož Žnider, vodja intervencije nočne izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so… »

Ste željni pridobivanja dodatnih znanj in druženja v prijetni družbi?

Domžalec 20.09.2021
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale v svojih vrstah z različnimi aktivnostmi združujejo generacijo v tretjem življenjskem obdobju iz Domžal in okoliških občin. Kar petindvajset študijskih krožkov s priznanimi mentorji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem