Arhiv novic 23.09.2021

Dušanov tedenski meni: Ko tiranija postane zakon, upor postane dolžnost

Domžalec 23.09.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek in spet je čas, da v mojem tedenskem meniju osvetlimo nekatere najbolj zanimive dogodke preteklega tedna. In pretekli teden zanimivih, dramatičnih, celo nepojmljivih dogodkov prav zares ni manjkalo. Tako smo že na… »

Pri Ribiču Ediju bo ta vikend dišalo po ribjem brodetu

Domžalec 23.09.2021
Pred nami je vikend in na domžalskem tržnem prostoru bo ponovno zadišalo po morskih dobrotah, ki jih s svojo ekip ob petkih in sobotah pripravlja Edi iz Gostilne Ribič. Poleg stalne ponudbe morskih dobrot, bo imel s prihodom jeseni na voljo tudi jedi… »

Družinski izlet okoli Gradiškega jezera

Domžalec 23.09.2021
Vodniški odsek Planinskega društva Domžale vabi na družinski izlet okoli Gradiškega jezera. Izlet je namenjen in prilagojen je otrokom od 5 leta starosti naprej, vabljeni zraven tudi starši. Sprehodili se bomo po poteh okoli Gradiškega jezera. A… »

V hudi prometni nesreči na Količevem umrl 28-letni voznik, 37-letnik utrpel težje poškodbe

Domžalec 23.09.2021
Minulo noč, okrog 22.30 ure je na Količevem prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je voznik enega izmed udeleženih osebnih vozil umrl na kraju, voznik drugega osebnega vozila pa je utrpel hujše… »

Češminov park v Domžalah gostil likovno kolonijo

Domžalec 23.09.2021
Društvo Barka je v Češminovem parku v Domžalah pripravilo drugo likovno kolonijo, ki je potekala v četrtek, 23. septembra 2021, od devete do dvanajste ure. Kolonijo sta vodili slikarki Renata Grmovšek in Andreja Eržen, število udeležencev pa je… »

CZMjevi tečaji tujih jezikov

Domžalec 23.09.2021
V Centru za mlade Domžale v oktobru začenjamo s tečaji tujih jezikov! Jezikali bomo nemško, špansko in nizozemsko. Tečaji so namenjeni mladim med 15. in 30. letom. Število mest je omejeno. S tečajem nemškega jezika začnemo 11. oktobra 2021… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem