Arhiv novic 24.09.2021

Rumeno srce – nova uradna himna NK Domžale

Domžalec 24.09.2021
Ob 100. obletnici delovanja in ob boku številnih uspehov so v Nogometnem klubu Domžale svoje navijače razveselili z novo himno. Izvedbo pesmi so zaupali eni najbolj obetavnih slovenskih rock skupin, IMSET, ki bo v nedeljo, 26. septembra, ob 16. uri… »

Vedno na voljo

Domžalec 24.09.2021
Da je to ena od najbolj pomembnih lastnosti zavarovalnega zastopnika, meni 29-letni David Rezar, ki sicer prihaja iz Kamnika, a je že dobri dve leti zaposlen v domžalskem predstavništvu Zavarovalnice Triglav. Le tako na dolgi rok pridobi zaupanje… »

Dominik Grmek: Ni bilo zaman

Domžalec 24.09.2021
Glavni praporščak Zveze veteranov vojne za Slovenijo Dominik Grmek je ob 30. obletnici samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije izdal monografijo z naslovom Ni bilo zaman: Teritorialna obramba v občini Domžale 1968 – 2002. Monografija… »

Zanič McDonaldsova žlička! #Ajdapiše

Domžalec 24.09.2021
Še ena kolumna o sistemu, ki na naša pleča postavlja svoje napake – tokrat o tem, zakaj moram jesti sladoled z zanič žličko, da rešujem okolje? Klasika: vaniljev sladoled s čokoladnim prelivom. Oboževala sem ga že kot otrok, ko se je odprl… »

Ali je Litecoin dobra naložba? Zakaj se sovražniki morda motijo glede sporne kriptovalute?

Domžalec 24.09.2021
Litecoin, ki ga je 13. oktobra 2011 ustanovil Googlov inženir Charlie Lee, je danes deseta največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji. Kovanec Litecoin je “OG” (prvotna) kriptovaluta. Razen Bitcoina se noben drug kovanec ni dlje časa obdržal… »

Ana Marija Vovk: “Veselim se dneva, ko bom spet lahko normalno igrala odbojko”

Domžalec 24.09.2021
Odbojkarice Calcit Volleyja danes začenjajo močan mednarodni turnir v Kapošvarju. Že v prvi tekmi turnirja se bodo pomerile z Novo KBM Branikom. Žal še vedno brez Ane Marije Vovk, ki se je poškodovala lani decembra na tekmi lige prvakinj proti… »

Venky Jois je zadnja okrepitev Helios Sunsov

Domžalec 24.09.2021
Helios Sunsi so našli zamenjavo na položaju pod obročem, potem ko je prihod srbskega košarkarja Miloša Glišića zaustavil zdravniški pregled, po katerem je bilo jasno, da njegovo telo še ni pripravljeno na največje napore. Zato pa bodo v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem