Arhiv novic 27.09.2021

V podjetju Kimi d.o.o. se zavedajo, da je krožno gospodarjenje pravi odgovor na spremembe

Domžalec 27.09.2021
Spremembe na področju ravnanja z viri so eden izmed ključnih izzivov, s katerimi se soočamo danes, da bi zagotovili lepšo in varnejšo prihodnost zanamcev. Dosedanja praksa, ki temelji na linearnem sistemu gospodarstva, za katerega je značilno… »

V trzinskem muzeju na prostem spoznavali kulturno dediščino

Domžalec 27.09.2021
V Turističnem društvu Kanja Trzin so uspešno izpeljali 2. delavnico v Muzeju na prostem, na kateri so udeleženci spoznavali ljudsko izročilo ter še številne druge zanimive in poučne stvari. Občina Trzin je v sodelovanju s Turističnim društvom… »

Na Dobrodelnem pohodu na Sv. Primož zbrali več kot 4300 evrov

Domžalec 27.09.2021
Da je bil lep dan in organizacija odlična, se je strinjala večina pohodnikov, ki so se minulo soboto pridružili ekipi Modrih novic na Dobrodelnem pohodu na Sv. Primož. Skupaj so že devetič uresničili slogan – dobra volja, dobra družba, dober… »

Zbiranje nevarnih odpadkov – jesen 2021

Domžalec 27.09.2021
Javno komunalno podjetje Prodnik d.o.o. bo v mesecu oktobru 2021 na območju občin Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin izvedlo akcijo zbiranja nevarnih odpadkov, ki se bodo zbirali v premični zbiralnici za nevarne odpadke. Premična… »

Koncert na nogometni zelenici ob 100. obletnici NK Domžale

Domžalec 27.09.2021
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je upihnil 100. svečko. Klubski jubilej, nova ognjevita himna in koncert skupine IMSET (ki jo poznajo tudi čez lužo), 200. prvoligaški nastop Slobodana Vuka, najboljšega strelca v zgodovini kluba, ter rojstni… »

Kronika PP Domžale: Iz zavarovanega parkirišča ukradli avto, z granitno kocko rabil steklo lokala

Domžalec 27.09.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več poskusov vloma in vlom, prometno nesrečo ter več tatvin. V enem primeru so bili policisti obveščeni o tatvini neregistriranega osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem