Arhiv novic 29.09.2021

Zmagovalni plesni koraki v Domžalah niso več skrivnost

Domžalec 29.09.2021
Že tretje leto zapored, v plesni dvorani Srednje šole in gimnazije Domžale, s pomočjo profesionalnih in srčnih plesnih učiteljev, postajajo plesni vrhovi vedno bolj dostopni tudi mlajšim plesalcem, ki si želijo novih plesnih znanj in veščin… »

Gostovanje v Velesovem se ni razpletlo po željah rumenosrčnih

Domžalec 29.09.2021
Nedeljsko gostovanje v Velesovem se ni razpletlo po željah rumenosrčnih. Članska ekipa ŽNK Radomlje je v petem krogu SŽNL doživela še tretji poraz. Odločilni trenutek dvoboja se je zgodil v osmi minuti srečanja, ko je bila v kazenskem prostoru… »

Pričenja se obnova Virske ceste

Domžalec 29.09.2021
Z Občine Domžale so nam sporočili, da pričenjajo z obnovo Virske ceste. Dela bodo potekala od križišča z Litijsko ulico do semaforiziranega križišča Podrečje – Dob, v dolžini 800 metrov. Med 30. septembrom do 10. novembra, bo zaradi… »

Javno komunalno podjetje Prodnik prejemnik nagrade Zbornice komunalnega gospodarstva

Domžalec 29.09.2021
Zbornica komunalnega gospodarstva vsako leto podeli prestižna priznanja in nagrado za največje podjetniške in osebne dosežke na področju komunalnih dejavnosti v Republiki Sloveniji. Na tokratni, že 10. Konferenci komunalnega gospodarstva, ki je… »

Nova plavalna sezona Plavalnega kluba Calcit Kamnik

Domžalec 29.09.2021
Plavalci plavalnega kluba Calcit Kamnik poletni del treningov opravijo na domačem bazenu »Pod Skalco«. Pogoje za treninge na bazenu v Kamniku nam omogočijo Občina Kamnik in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, za kar smo neizmerno hvaležni. V… »

Jezikovni tabor na OŠ Dragomelj

Domžalec 29.09.2021
V okviru svetovnega dneva jezikov, ki ga vsako leto praznujemo 26. septembra, so učiteljice, ki poučujejo jezike ali pa obvladajo katerega od svetovnih jezikov, učencem pripravile zanimivo dogajanje. Jezikovni tabor, ki je bil načrtovan že v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem