Arhiv novic 01.10.2021

Oktobrsko dogajanje v Centru za mlade Domžale

Domžalec 01.10.2021
V Centru za mlade Domžale bo oktobra pestro, saj začenjamo z novimi delavnicami in aktivnostmi za mlade. Za mlade, ki radi ustvarjate, preizkušate nove tehnike in poleg tega še radi poklepetate v dobri družbi, imamo dobro novico! Tudi letos… »

Skupaj zmoremo več! – 2. podjetniško srečanje lokalnih podjetnikov v občini Lukovica

Domžalec 01.10.2021
V Kulturnem domu Janka Kersnika v Lukovici je v četrtek, 30. septembra 2021, potekalo 2. podjetniško srečanje lokalnih podjetnikov. Dogodek, ki je potekal pod sloganom “Skupaj zmoremo več!”, je moderirala Alenka Lena Klopčič. V uvodu… »

Drugorazredni državljani pred vrati domžalske knjižnice #Ajdapiše

Domžalec 01.10.2021
Vkorakam v Mercator center Domžale. Po stopnicah gor si še natikam masko in prispem do vrat knjižnice. Tam me zaustavi gospa, ki jo na videz poznam – knjižničarka, namreč. Od mene zahteva PCT pogoj, ki ga tudi preveri s skeniranjem kode. Naj povem… »

Zeliščarice pogumno v novo šolsko leto

Domžalec 01.10.2021
Tako kot na vseh šolah in fakultetah, se je tudi v Lipi začelo novo šolsko leto. Seznanjene in upoštevajoč vse koronske ukrepe, smo se zeliščarice odpeljale proti Snoviku. Mentorica Veronika nas je popeljala do izvirske vode. Le-ta naj bi izvirala… »

Nanine karikature: Vlado Kreslin

Domžalec 01.10.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriške manekenke in igralke Farrah Fawcett, danes pa je na vrsti… »

Beletrinini trubadurji: Pogovor s Petro Pogorevc, avtorico biografskega romana o Radku Poliču – Racu

Domžalec 01.10.2021
V Knjižnici Domžale je v četrtek, 30. septembra 2021, potekal pogovor pogovor s Petro Pogorevc, avtorico biografskega romana RAC – o življenju Radka Poliča. Knjiga odstira in prepleta spomine na ustvarjalno pot vrhunskega gledališkega igralca, ki… »

Podžupanja mag. Renata Kosec ob mednarodnem dnevu starejših: “Želimo ustvariti prostor novih priložnosti”

Domžalec 01.10.2021
Ob mednarodnem dnevu starejših na Občini Domžale pripravljajo brošuro s programi za starejše. V oktobru bo izvedena delavnica za pripravo akcijskega načrta za integrirano dolgotrajno oskrbo v občini. Mag. Renata Kosec, podžupanja Občine Domžale… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem