Arhiv novic 02.10.2021

Mednarodni dan starejših – enakost za vse starosti

Domžalec 02.10.2021
“Verujem v starost, moj prijatelj. Delati in postarati se, to je tisto, kar od nas pričakuje življenje. In to, da si nekega dne star in še vedno ne razumeš vsega, ampak šele spet začenjaš, da spet začenjaš ljubiti, upati, hrepeneti, da… »

Drevesa pred Občino Moravče ovili v rožnate pletenine

Domžalec 02.10.2021
Rožnati oktober je svetovni mesec osveščanja o raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah. Rak dojk ni izključno bolezen žensk, saj sta med obolelimi tudi eden do dva odstotka moških. Rak dojk je visoko ozdravljiv, če je odkrit dovolj… »

V Mengšu ponoči požar uničil osebno vozilo

Domžalec 02.10.2021
Minulo noč, nekaj minut pred 24. uro je na Šolski ulici zagorelo parkirano osebno vozilo. Na kraju požara so posredovali gasilci PGD Mengeš, PGD Loka pri Mengšu in PGD Topole, ki so požar pogasili. Je pa ogenj vozilo popolnoma uničil, saj je bil… »

Skupaj zmoremo več! – O možnostih financiranja in pridobitvi sredstev za podjetnike in okrogla miza

Domžalec 02.10.2021
V Kulturnem domu Janka Kersnika v Lukovici je v četrtek, 30. septembra 2021, potekalo 2. podjetniško srečanje lokalnih podjetnikov. Dogodek, ki je potekal pod sloganom “Skupaj zmoremo več!”, je moderirala Alenka Lena Klopčič. V prvem delu… »

Domžalsko galerijo krasi videz tipnega

Domžalec 02.10.2021
Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD) je enako kot v minulih letih tudi letos ustvarjalcem ponudil nov in zanimiv ter v umetnosti pomemben in pomenljiv ustvarjalni izziv, tokrat povzet s sintagmo videz tipnega. V okviru razpisa “Regijska tematska… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem