Arhiv novic 03.10.2021

V cerkvi sv. Lenarta na Krtini odmevale barvite jesenske pesmi

Domžalec 03.10.2021
V cerkvi sv. Lenarta na Krtini je v soboto, 2. oktobra 2021, potekal koncert ob zaključku 21. Kulturnega poletnega festivala Studenec 2021. Večer, poln liričnih in dramatičnih melodij, poln barvitosti, kot nam jo ponuja jesen sama, si je ogledalo lepo… »

Gasilski veterani na tradicionalnem tekmovanju v Študi

Domžalec 03.10.2021
Že po tradiciji so se gasilski veterani iz Gasilske zveze Domžale zbrali v Študi, kjer je potekalo tekmovanje za starejše gasilke in gasilce Gasilske zveze Domžale. Ker je istočasno potekalo tudi tekmovanje za pokal Krajevne skupnosti Simona Jenka… »

Praznovanje žegnanja v župniji Domžale

Domžalec 03.10.2021
Prva nedelja v mesecu oktobru je za župnijo Domžale tako imenovana žegnanjska nedelja, ko se spominjamo posvetitve daritvenega oltarja oziroma celotne cerkve. Lahko bi rekli kot nekakšen rojstni dan cerkve. Za vsako cerkev je to velik praznik, v… »

Ko zadiši po ročno narejenih Anjinih domačih štrukljih

Domžalec 03.10.2021
Jasne misli in izoblikovan fokus. Izjemna energičnost ter zagnanost. Predanost delu in pa močna želja po ustvarjanju, podkrepljena z zavedanjem o prioritetah, ki imajo v življenju resnično vrednost, so karakteristike, ki pripadajo naši tokratni… »

Sprememba okusa in vonja vode na Miklošičevi ulici

Domžalec 03.10.2021
Avgusta smo prebivalci Miklošičeve ulice opazili, da ima voda nenavaden vonj in okus. Predvidevali smo, da so spremembe verjetno povezane s prenovo Slamnikarske ulice. Ob tovrstnih prenovah in gradnjah na javnih objektih je treba biti pozoren, sploh pa… »

Na Viru potekalo tekmovanje domžalske gasilske mladine

Domžalec 03.10.2021
Gasilska zveza Domžale je v sodelovanju s PGD Vir v soboto, 2. oktobra 2021, v Športnem parku na Viru pri Domžalah organizirala tekmovanje za gasilsko mladino. Na tekmovanju je sodelovalo devetnajst ekip pionirk, pionirjev, mladink in mladincev iz… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem