Arhiv novic 05.10.2021

Jesenski izlet na Gorenjsko

Domžalec 05.10.2021
Meddruštveni odbor Kamniško – Bistriškega območja vabi na jesenski izlet na Gorenjsko, ki bo potekal v soboto, 16. oktobra 2021. Na izlet še posebej lepo vabimo vse člane društev Kamniško Bistriškega območja Zbor za izlet je v soboto, 16… »

Menjava pnevmatik: Oktobrska akcija v Peugeot centru Rodex

Domžalec 05.10.2021
Prihaja čas, ko bo moral vaš jekleni konjiček zamenjati obuvala. Zakon o varnosti cestnega prometa v 114. členu določa, da morajo biti med 15. novembrom in 15. marcem vozila opremljena z zimsko opremo. Zimskih pnevmatik ne nameščate na svoje… »

Državnih prvenstev za judoiste še ni konec

Domžalec 05.10.2021
Za judoisti je dolg in naporen vikend, ki pa je hkrati ponovno prinesel nove zmage in uspehe. Minuli vikend, 2. in 3. oktobra 2021, se je Judo klub Komenda mudil na Koroškem, kjer so se na tatamiju odvijale napete borbe za nove naslove državnih prvakov… »

Beauvoir in Sartre – superzvezdniška legendarna literarna ljubimca

Domžalec 05.10.2021
Ponovno se je oglasila pisateljica in pesnica Nina Kosmač, ki pa nam tokrat ni poslala kakšno njeno novo pesem iz zbirke “Mi – z zavezanimi očmi”, ki nekdaj ne bo izšla v knjižni verziji, ampak nam je tokrat poslala razmišljanje in povzetek s… »

Pravljične urice v Knjižnici Domžale

Domžalec 05.10.2021
V okviru Tedna otroka najmlajše vabimo, da se nam ponovno pridružijo pri poslušanju pravljic. Vsak četrtek bo pravljičarka otroke popeljala v svet pravljičnih junakov in ustvarjanj. Na popotovanju jih čakajo zabavne in iskrene prigode pravljičnih… »

Izkustveno predavanje: zdravje, kako ga ohraniti in kako se soočiti s stresom?

Domžalec 05.10.2021
Na izkustvenem predavanju vam bo predavateljica predstavila tehnike čuječnosti in MBSR, ki vam pri tem lahko zelo pomagajo. Temeljijo na znanstvenih raziskavah harvardskih in ostalih nevroznanstvenikov. Skupaj bom naredili tudi določene tehnike MBSR… »

Prodajni center Breza z nami že 25 let. Po novem na voljo tudi dve polnilni postaji za električne avtomobile

Domžalec 05.10.2021
Prodajni center Breza, ki se nahaja ob nekdanji magistralni cesti v Domžalah letos obeležuje že četrt stoletja delovanja. V teh letih je postal priljubljeno domžalsko trgovsko središče, saj se tja zadovoljni kupci vračajo vedno znova. Prodajnega… »

Delavnica priprave strateških podlag in akcijskega načrta za starejše v občini Domžale

Domžalec 05.10.2021
Inštitut RS za socialno varstvo je danes v Domžalah izvedel konsenzualno delavnico, ki je del projekta za pripravo strateških podlag in akcijskega načrta za starejše, ki ga izvajamo na Občini Domžale. Na delavnico so bila povabljena vsa društva in… »

Domžalski šampion Marjan Bolhar v odlični družbi na Arnold Sports Festivalu

Domžalec 05.10.2021
Med 1. in 3. oktobrom 2021, je v Birminghamu v Angliji potekal Arnold Sports Festival UK 2021. Gre za velik športni festival, katerega organizator je legendarni ameriški igralec Arnold Schwarzenegger, letos pa je prvič potekal v Evropi. Festivala se je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem