Arhiv novic 06.10.2021

Zadnja v posteljo, prva pokonci pa bo vedno kaj dobrega v lonci

Domžalec 06.10.2021
V Menačenkovi domačiji v Domžalah so v torek, 5. oktobra 2021, odprli zanimivo razstavo, na kateri je razstavljenih kar nekaj vezenih stenskih kuhinjskih prtičev, predpasnikov in kuharskih knjig iz zapuščine domžalskih gospodinj kot odraz slovenske… »

Nenapovedan obisk: V sobi ga je čakala sova, na svobodo so ji pomagali gasilci

Domžalec 06.10.2021
Na dokaj nenavaden prizor je danes zvečer naletel študent, ko se je vrnil v sobo internata v Grobljah pri Biotehniški fakulteti, Oddelku za zootehniko, saj ga je v njej čakala sova, ki se je udobno namestila na omari. Ker je šlo za dokaj veliko… »

Fotografski natečaj Pogled 2021

Domžalec 06.10.2021
Center za mlade Domžale razpisuje vseslovenski mladinski fotografski natečaj POGLED 2021. Rad v roke primeš fotografski aparat in v objektiv ujameš prav posebne stvari? Potem bo fotografski natečaj nekaj ravno pravšnjega zate! Na razpisu lahko… »

Mira Bečan, vodja Službe za turizem na Občini Domžale: “Turizem smo tudi domačini in obiskovalci iz sosednjega kraja”

Domžalec 06.10.2021
Še pred nekaj leti je bilo vsesplošno mnenje, da so Domžale spalno naselje in da na področju turizma obiskovalcem naše občine nimamo kaj ponuditi. Res je, da nimamo takšnega turističnega potenciala, kot recimo kamniška občina, pa vendarle imamo… »

Domžalski upokojenci vnovič tretji v državi

Domžalec 06.10.2021
Finalni turnir Zveze društev upokojencev Slovenije je tokrat potekal v Velenju, gostilo ga je DU Velenje v njihovem domu, sodelovalo je 13 ekip. Na finalni turnir so se uvrstili lanskoletni zmagovalci regionalnih prvenstev, saj letošnja spričo korona… »

Radomljanke tokrat brez točk, a s pozitivnim vtisom

Domžalec 06.10.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje v šestem krogu SŽNL ni osvojila točk, je pa v dvoboju z ŽNK Olimpija pustila pozitiven vtis. Ljubljančanke so vknjižile najnižjo zmago v letošnjem prvenstvu. Rumenosrčne so z borbeno igro dobro zaustavljale… »

Odprtje Alzheimer Cafe-ja v MGC Bistrica

Domžalec 06.10.2021
Demenca je bolezen možganov, ki je dandanes vse pogostejša. Zaradi hitro rastočega trenda demografskih sprememb in vedno večjega deleža starejše populacije jo prepogosto zmotno opredeljujemo in povezujemo s staranjem, kljub temu da se vse pogosteje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem