Arhiv novic 08.10.2021

Kam na izlet s psom? Novo spletno mesto za vse pasjeljubce

Domžalec 08.10.2021
V današnjem ponorelem svetu se vsi radi odpravimo v naravo in si s tem vsaj malo spočijemo ter napolnimo ‘’baterije’’. Če pa imamo za družbo še kosmatinca, je naš pobeg v naravo lahko pravo doživetje. Vsi lastniki kosmatincev se velikokrat… »

Nanine karikature – Wpap art: Helena Blagne

Domžalec 08.10.2021
Mesec dni je naokoli in na vrsti je nov portret v Wpap art tehniki. Domžalska karikaturistka Nana Guberinič se je odločila, da vam bo enkrat mesečno predstavila svoja dela v Wpap art tehniki. Nazadnje je bil objavljen portret slovenskega fotomodela… »

V Trzinu odprli izobraževalno točko o mokriščih

Domžalec 08.10.2021
Mokrišča so eden najbolj ogroženih in najhitreje izginjajočih življenjskih okolij. Nosijo številne pomembne funkcije v naravi, ki pa med prebivalstvom niso splošno poznane. Zato je pomembno, da “Zgodbe naših mokrišč” povečujejo… »

Podjetniška priložnost: Pošta Slovenije išče pogodbenega partnerja za področje pošte 1232 DOMŽALE VIR

Domžalec 08.10.2021
V Sloveniji posluje že 152 pogodbenih pošt. Pestra ponudba na enem mestu, prihranek časa in daljši delovni čas. Vse to in še več so prednosti, ki jih Pošta Slovenije in njeni pogodbeni sodelavci zagotavljajo svojim strankam. Poštni sistem se v… »

Domžalska premiera slovenskega filma Sanremo

Domžalec 08.10.2021
Bruno in Duša živita v domu starejših občanov. Občasno se srečujeta, skupaj preživljata čas, a vedno sproti pozabljata, da se poznata. Kljub temu sta vesela vsakega novega srečanja. To je zgodba filma Sanremo, ki je v četrtek, 7. oktobra 2021… »

DEMOS na Domžalskem

Domžalec 08.10.2021
Zbornik Demos na Domžalskem, ki je izšel konec leta 2020, je dragocen prispevek k razumevanju procesov rojstva demokratične in suverene Republike Slovenije. V knjigi je objavljen tudi obširen prikaz spopada v Trzinu med vojno za obrambo samostojne… »

Le zdravje sodi naj Poklukar! #Ajdapiše

Domžalec 08.10.2021
Kdo lahko sodi, kdo poda svoje mnenje? Strokovnjaki, uporabniki, vsi ali nihče? (opomba: preberite do konca, če želite razumeti naslov, ki ni kritika ministra, temveč hvalnica poetu) Slovenci nismo ponižen narod, nismo hlapci, nismo ovce in to… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem