Arhiv novic 09.10.2021

Članska ekipa ŽNK Radomlje bo v nedeljo zaključevala uvodno tretjino prvenstva

Domžalec 09.10.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje bo v nedeljo zaključevala uvodno tretjino prvenstva. Četa Aljaža Gornika se bo pod žarometi Športnega parka Kodeljevo pomerila z ŽNK Krim. Rumenosrčne bodo po dveh zaporednih porazih iskale pot do tretje zmage v… »

Gasilci PGD Studenec v enoti Mavrica

Domžalec 09.10.2021
»Ko sem v peči, vsak me rad ima, v strehi – vse pred mano trepeta.« Le kdo bi ne znal pravilno odgovoriti na to uganko. In kdo prihiti, ko zagori? GASILCI! Vsi pa dobro vemo, da gasilci prihitijo na pomoč ne le ob požaru, tudi ob potresu, poplavi… »

Ta vikend v Moravčah spektakel- avtokros “Kaps motosport 2021”

Domžalec 09.10.2021
Ta vikend bo v znamenju brnenja motorjev in bencinskih hlapov, saj bo na progi Kaps, ki se nahaja v bližini vasi Dvorje pri Moravčah, potekal avtokros Moravče Kaps motosport 2021, ki bo štel za prvenstvo centralne evropske cone (CEZ), DP Slovenije, DP… »

Zoja Mrak zastopala Savate klub Domžale na Austria Savate open 2021

Domžalec 09.10.2021
V soboto, 2. oktobra 2021, se je Savate klub Domžale udeležil drugega odprtega savate prvenstva v Weizu, Avstrija. Ekipe so prišle s sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Savate klub Domžale je neustrašno zastopala Zoja Mrak na svoji… »

Iz Lukovice v Domžale prinesli dobro voljo ter še marsikaj zanimivega in okusnega

Domžalec 09.10.2021
Prav pestro je bilo današnje sobotno dopoldne na domžalskem tržnem prostoru, saj je bila po več kot enoletnem premoru zaradi korone ponovno na sporedu prireditev Dobrodošli v Domžalah, na kateri so se predstavili gostje iz sosednje občine Lukovica… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem