Arhiv novic 10.10.2021

Nove degustacije sezonskih in lokalnih pridelkov v Dobu pri Domžalah

Domžalec 10.10.2021
S prihodom jeseni se je minuli torek v popoldanskih urah v Dobu pri Domžalah, na točki prevzema Zadruge Jarina, pričel niz degustacij, ki bodo obiskovalcem ponudile novo, dodatno in še bogatejšo priložnost za lažje spoznavanje s sezonskimi… »

Zajchek WOODS: “Stvari naredim spontano, po intuiciji in brez pričakovanj”

Domžalec 10.10.2021
Sebastjan Zajc iz Sv. Mohorja pri Moravčah, si nikoli ni predstavljal, da mu bo lesen metuljček, ki ga je v času novoletnih praznovanj dobil v dar, spremenil tako življenjsko, kakor tudi poslovno pot. Prejeto darilo je spodbudilo željo, ki je… »

10 let srčnosti Turističnega društva Sveti Vid

Domžalec 10.10.2021
Turistično društvo Sveti Vid je bilo ustanovljeno 15. 2. 2011 v prostorih Krajevne skupnosti Prevoje, z osnovno idejo povezovati lepote njihove okolice, bogato dediščino, znanja in izkušnje ter se prijetno družiti na dogodkih in njihovih skupnih… »

Hitro Covid testiranje v Domžalah ni tako hitro

Domžalec 10.10.2021
Glede na zadnji odlok vlade RS o samoplačniškem Covid testiranju je pohvalno, da naš zdravstveni dom izvaja omenjeno testiranje po objavljenih urnikih v Športnem parku Domžale pri drsališču, kot piše v objavi. Čeprav se le to izvaja pred vhodom v… »

Ali tudi psi žalujejo?

Domžalec 10.10.2021
Psi nam s svojo telesno govorico povedo, kako se počutijo. Zagotovo ste se kdaj vprašali ali tudi psi žalujejo? Odgovor je: seveda. Tudi psi žalujejo ob izgubi ljubljene osebe ali psa, ki mu je veliko pomenil. V nadaljevanju si lahko preberete kako… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem