Arhiv novic 12.10.2021

Rumenosrčne prvo tretjino desete sezone v SŽNL sklenile z zmago

Domžalec 12.10.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje je prvo tretjino desete sezone v SŽNL sklenila z zmago. Dekleta v rumenem so bila v večerni tekmi na Kodeljevem boljše od Krima. Čeprav so rumenosrčne v deževni Ljubljani zaigrale v nekoliko spremenjeni zasedbi, so hitro… »

Dediščina kot izziv

Domžalec 12.10.2021
Obnavljanje kulturne dediščine marsikoga navdaja s strahom, da bo to podražilo ves projekt, investitor pa ne bo mogel izvesti del s svojim pogledom na izgled obnovljenega. Zaradi zagotavljanja kakovostnega obnavljanja kulturne dediščine, morajo biti… »

S Šolo zdravja na Otočcu v iskanju jesenskega navdiha

Domžalec 12.10.2021
Šola zdravja je za svoje članice in člane v času med 4. in 7. oktobrom 2021 organizirala že tretje »počitnice« v hotelu Šport (zdravilišča Terme Krka) na Otočcu. Umeščen v neposredni bližini gradu Otočec in reke Krke, je hotel dobro… »

Če bi obračun s Podgorico trajal le kakšno minuto dlje

Domžalec 12.10.2021
Helios Sunsi so novo sezono Lige ABA 2 odprli s tesnim porazom proti lanskemu polfinalistu, ekipi Podgorice. Ta je do prednosti prišla v tretji četrtini, nato pa kljub odličnemu strelskemu finišu Domžalčanov prednost uspela zadržati vse do zadnje… »

22-letno Vanjo je poskusil umoriti Postojnčan Hristijan Bozov

Primorska24 12.10.2021
Včeraj okoli pol sedmih zjutraj se je v središču Postojne odvila nepojmljiva tragedija. 24-letnik naj bi zaradi neuslišane ljubezni z nožem neusmiljeno zabadal svojo nekdanjo sodelavko, 22-letno Vanjo Z., ki se še vedno bori za življenje. Hristijan… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem