Arhiv novic 13.10.2021

Terme Snovik med najboljšimi slovenskimi kopališči

Domžalec 13.10.2021
V torek, 12. oktobra 2021, je v Mariboru potekala že 30. podelitev priznanj najboljšim kopališčem v Sloveniji po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev. Terme Snovik se bile tudi letošnje leto nominirane v akciji za slovenska naj kopališča… »

Odsev Kurza v slovenskem političnem ogledalu #Benjaminovglas

Domžalec 13.10.2021
Konec prejšnjega tedna se je pri naših severnih sosedih stopnjevala naelektrenost v političnem prostoru, ki se je prekinila v soboto zvečer. Kriza avstrijske vlade je izbruhnila v sredo, ko je policija preiskala kanclerjev kabinet, finančno… »

Tragedija na Viru: Sin ustrelil očeta, nato pa še sebe

Domžalec 13.10.2021
Danes, okrog 16. ure naj bi v eni izmed stanovanjskih hiš na Zoisovi ulici na Viru pri Domžalah prišlo do streljanja in sicer naj bi po naših neuradnih informacijah sin najprej ustrelil očeta, nato pa sodil še sebi. Policija je potrdila, da so v… »

“Sejem bil je živ. Prodal i on je Lahom tam par volóv…” (Anton Aškerc)

Domžalec 13.10.2021
Začelo se je novo šolsko leto, ki smo ga komaj čakali, saj se po tako dolgem času lahko družimo in veselimo novih vsebin, ki jih spoznavamo pri etnologiji. Oktober je mesec sejmov, žegnanj in s tem pomembnih srečevanj. Ko so opravili večino… »

Bralni kotiček – rezultati fotografskega natečaja

Domžalec 13.10.2021
»Vedno bolj sem prepričan, da ljudje mislimo, da zbiramo knjige, knjige pa nas v resnici same poiščejo. Počakajo nas in nas najdejo. Knjige so vztrajne, leta lahko ždijo na polici in potem hop! ti nekega dne spremenijo življenje. Meni so ga… »

Nujna dela na brežinah Kamniške Bistrice

Domžalec 13.10.2021
Z Občine Domžale so nam sporočili, da bo med 18. in 25. oktobrom na brežinah Kamniške Bistrice, od Stadiona Domžale do Štude, motena uporaba rekreacijske – sprehajalne poti. Med 18. in 25. oktobrom bodo na brežinah Kamniške Bistrice potekala… »

Pot do telesnega in duševnega zdravja

Domžalec 13.10.2021
Društvo Krog za naravno življenjsko pomoč, ki je v Sloveniji dejavno že od leta 1997, organizira online brezplačno informativno predavanje prek aplikacije Zoom na temo »Pot do telesnega in duševnega zdravja«. Predavanje, ki je namenjeno širši… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem