Arhiv novic 14.10.2021

Mednarodni pokal Komende v judu postaja vedno bolj prepoznaven

Domžalec 14.10.2021
V soboto, 9. 10. 2021 se je v Športni dvorani Komenda že 6. leto zapored odvilo veliko mednarodno prvenstvo v judu 6. Pokal Komende – Komenda Open, ki ga tradicionalno organizira domači Judo klub Komenda, s predsednikom Boštjanom Veinhandlom na… »

Kako pravilno poskrbeti za E-odpadke

Domžalec 14.10.2021
E-odpadki so ena najhitreje rastočih vrst odpadkov na svetu, zaradi svoje sestave pa predstavljajo veliko obremenitev za okolje, predvsem, če jih ne odlagamo pravilno. 14. oktobra obeležujemo mednarodni dan e-odpadkov, ki je namenjen ozaveščanju… »

Odličen konec tedna tudi za mlajšimi selekcijami ŽNK Radomlje

Domžalec 14.10.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje je z zmago na Kodeljevem presegla mejo 300 točk v SŽNL, odličen konec tedna pa je tudi za mlajšimi klubskimi selekcijami. Vikend za čisto desetko je postregel zgolj z zmagami, klubsko nogometno dogajanje pa se nadaljuje z… »

Dušanov tedenski meni: Ljubljana zavita v dim

Domžalec 14.10.2021
Živjo, družba. Četrtek je tu in spet je čas za to, da v svojem tedenskem meniju, ki je tokrat okrogli, trideseti po vrsti, osvetlim nekatere najbolj zanimive dogodke preteklega tedna. Spomnim se časov, ko sem še živel v Ljubljani, v najemniškem… »

Pohod na Ajdno nad Potoki

Domžalec 14.10.2021
Ajdna, 1.046 m, je skalna vzpetina na južnem pobočju gore Stol v Karavankah. Z vrha se nam razprostrejo razgledi vse do Ljubljanske kotline, Zgornjesavske doline z Jesenicami, na Julijske Alpe in čisto od blizu tudi na Stol. Vzpetina pa je znana tudi… »

V občini Lukovica se je zaključilo kar nekaj investicij v javno infrastrukturo

Domžalec 14.10.2021
V občini Lukovica se je zaključilo kar nekaj investicij v javno infrastrukturo, nekaj pa jih je še v teku. Sanacija usada cestišča in ureditev meteornega odvodnjavanja je bila urejena na delu ceste Mala Lašna, v Zavrhu pri Trojanah je bila izvedena… »

Znane podrobnosti tragedije na Viru, s puško moril 44-letni moški

Domžalec 14.10.2021
Včeraj smo na našem portalu poročali, da je popoldan v eni izmed stanovanjskih hiš na Zoisovi ulici na Viru pri Domžalah prišlo do streljanja. Policija je bila o tragičnem dogodku, ki se je zgodil v neposredni bližini športnega parka, obveščena… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem