Arhiv novic 18.10.2021

V vadbenem centru Hiša na travniku je zapihal nov veter

Domžalec 18.10.2021
S septembrom je vajeti vadbenega dela Hiše na travniku prevzela domžalska ekipa KinVitala, ki je tako odprla že svoj 3. vadbeni center pri nas. Ekipa, ki je sestavljena s strokovnjakov s področja kineziologije, fizioterapije in trenerstva, je tako… »

Kreativne sobotne delavnice robotike

Domžalec 18.10.2021
Zavod 1-2-3 in Center za mlade Domžale sta za vaše otroke pripravila kreativne sobotne delavnice. Delavnice bodo potekale ob sobotah (pričetek 30. 10. 2021) od 9:00 do 11:00. Vsako soboto otroke čaka drugačna tematika, do potankosti bodo spoznali… »

Spodbujanje razvoja podjetništva v občini Domžale – zaključen rok za oddajo prijav za subvencionirano obrestno mero

Domžalec 18.10.2021
Občini Domžale podpira razvoj podjetništva v občini tudi s subvencioniranjem obrestne mere za posojila. Mag. Renata Kosec, podžupanja občine, je predstavila vsebino razpisa: »Občina Domžale že vrsto let subvencionira obrestno mero za najem… »

“Upam le še, da bankine uredijo, potlej pa zapori ceste lahko rečemo adijo”

Domžalec 18.10.2021
V začetku meseca oktobra je Občina Domžale pričela z obnovo Virske ceste. Dela (preplastitev vozišča) potekajo od križišča z Litijsko ulico do semaforiziranega križišča Podrečje – Dob, v dolžini 800 metrov. Naš bralec Anton Dimc se je… »

Šest zlatih kolajn za judoiste v Gorici

Domžalec 18.10.2021
V nedeljo, 17. oktobra 2021, se je Judo klub Komenda udeležil uradnega tekmovanja za slovenski pokal, ki je potekal v sončni Novi Gorici. Natopilo je 187 tekmovalcev iz 27 klubov in 4 držav (Slovenije, Italije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine). V… »

Kronika PP Domžale: Ukradel denar iz cerkvene skrinjice za prostovoljne prispevke

Domžalec 18.10.2021
Domžalski policisti so minuli teden obravnavali več vlomov ter tatvin, predvsem koles in električnih skirojev. Prav tako so policisti obravnavali več prometnih nesreč, več primerov nasilja v družinah, poškodovanje vozila na parkirišču… »

Prevozi za starostnike z novembrom tudi v Domžalah

Domžalec 18.10.2021
V petek dopoldan je bila na Občini Domžale podpisana pogodba z izbranim organizatorjem prevozov Društvom upokojencev Domžale. Pogodbo sta podpisala župan Toni Dragar in predsednik društva upokojencev Toni Prus. Občina Domžale je letos na podlagi… »

Za osnovne šole in vrtce v obalno-kraški regiji 7,7 milijona evrov

Primorska24 18.10.2021
Odobrenih je 7,7 milijona evrov za šest investicij v vrtce in osnovne šole v občinah obalno-kraške regije. Z odobrenimi sredstvi bo sofinanciran vrtec v Luciji, financirana bo dozidava in rekonstrukcija vrtca v Občini Komen, v Občini-Hrpelje Kozina… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem