Arhiv novic 19.10.2021

Na Količevem trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 19.10.2021
Danes, okrog 7.30 ure sta na Količevem trčili osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili… »

Facebook investira v evropski talent za pomoč pri ustvarjanju metaverzuma

Domžalec 19.10.2021
Facebook je na začetku poti, da pomaga zgraditi novo računalniško platformo. V sodelovanju z drugimi razvijamo tako imenovan metaverzum – novo fazo medsebojno povezanih virtualnih izkušenj z uporabo tehnologij, kot sta navidezna in obogatena… »

Podpisana pogodba za novogradnjo prizidave OŠ Jurija Vege Moravče in športne telovadnice

Domžalec 19.10.2021
Danes, 19. oktobra 2021, sta župan Občine Moravče dr. Milan Balažic in izvršni direktor gradbenega podjetja VG5 d.o.o. Miha Brlan podpisala gradbeno pogodbo za novogradnjo prizidave Osnovne šole Jurija Vege in športne telovadnice. Podjetje VG5… »

Plavalni klub Calcit Kamnik uspešno na uvodnih tekmah

Domžalec 19.10.2021
Uvrstitve na prvih dveh tekmah v sezoni 2021/22 so nakazale, da bo tudi to sezono Plavalni klub Calcit Kamnik posegal po visokih rezultatih. Zimski del sezone poteka v 25 metrskih bazenih. Tako je na bazenu v Športnem centru Ribnica v soboto, 16. 10… »

Težkoatletski klub Domžale uspešen tudi v drugem krogu

Domžalec 19.10.2021
V drugem krogu ekipnega državnega prvenstva v olimpijskem dviganju uteži je Težkoatletski klub Domžale gostoval v prestolnici pri CF Ljubljana. Po dobrem začetku v prvem kolu, je Težkoatletski klub Domžale v drugem krogu prišel z okrepljeno ekipo… »

Ljubiteljska kuharija – ko je kuhanje (preprosto) zabavno in enostavno

Domžalec 19.10.2021
Ste se kdaj vprašali, kako, če sploh lahko, združite na prvi pogled nezdružljivo? Je tovrstno združevanje lahko celo uspešno? Ali lahko poteka povezovanje, združevanje in sodelovanje na videz nezdružljivega tudi sproščeno in zabavno? Monika in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem