Arhiv novic 21.10.2021

CZMjeve jesenske počitniške vragolije

Domžalec 21.10.2021
V Centru za mlade Domžale bomo z vami delili pester nabor aktivnosti in idej, s katerimi si lahko popestrite prihajajoče počitniške dni. Pripravili bomo lov na CZMjčke, ki bo vključeval tudi čarovniški zaklad. Vsak dan bomo objavili kviz za otroke… »

Na zmago v srednjeevropski ligi bodo morali še počakati

Domžalec 21.10.2021
V tekmi petega kroga srednjeevropske lige so odbojkarji Calcit Volleyja doma izgubili proti ekipi SK Zadruga Aich/Dob z 2:3 (-21, 22, -17, 22, -12). Kamničani se bodo v soboto, 23. oktobra, ob 18. uri, v Murski Soboti pomerili z domačo Panvito Pomgrad… »

Žalec z okolico – pogled z zeliščarskega zornega kota

Domžalec 21.10.2021
Pravijo, da sreča spremlja pogumne. Za nas, zeliščarice Društva Lipa, ta starodavni rek zares velja. Klub temu, da smo že globoko v jeseni, nam je uspelo izpeljati že četrti pohod v naravo v tem šolskem letu. Zjutraj smo se odpravile na pot, ovito… »

AMZS zbira rabljena kolesa za otroke iz socialno ogroženih družin

Domžalec 21.10.2021
Avto-moto zveza Slovenije v sodelovanju s svojimi avto-moto društvi in klubi začenja akcijo zbiranja rabljenih koles, ki jih bo Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje podarila otrokom iz socialno ogroženih družin. V minulih dneh je AMZS… »

Karate nastop Darka Flisa na razglednem stolpu na Planini nad Vrhniko

Domžalec 21.10.2021
Znani domžalski karateist Darko Flis ne pozna počitka. Tekom letošnjega leta je poleg 11.140 evidentiranih karate kat, ki jih je izvajal v različnih krajih naše države, izvedel tudi več karate nastopov, s katerimi je počastil letošnje olimpijske… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem