Arhiv novic 22.10.2021

Sozvočja tišine Jasne Samarin

Domžalec 22.10.2021
V Galeriji Domžale je v četrtek, 21. oktobra 2021, potekalo odprtje razstave akademske slikarke Jasne Samarin. Na razstavi je na ogled postavljenih dvanajst velikih platen, razporejenih v tri enote z dvemi platni in dve enoti s tremi platni. Avtorica je… »

Nanine karikature: Zvezdana Mlakar

Domžalec 22.10.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo pisatelja in komika Robbia Coltranea, danes pa je na vrsti karikatura… »

Manca Jereb izvoljena v Izvršni odbor MNZ Ljubljana

Domžalec 22.10.2021
V prostorih Stadiona Stožice je bila pred dnevi izpeljana skupščina Medobčinske nogometne zveze Ljubljane, na kateri so izvolili novo vodstvo. Manca Jereb, sekretarka ŽNK Radomlje, je bila izvoljena v Izvršni odbor MNZ Ljubljana. Manca Jereb bo… »

Zaključena obnova ploščadi pred veleblagovnico

Domžalec 22.10.2021
Občina Domžale je v mesecu avgustu začela z urejanjem ploščadi pred veleblagovnico, to je po ureditvi Kolodvorske ulice drugi korak pri oblikovanju centra Domžal. Mag. Renata Kosec, podžupanja, pojasnjuje: »Skupaj s posvetovalnim delovnim telesom… »

“Na OŠ Dragomelj uhajal plin, gasilci izvedli evakuacijo”

Domžalec 22.10.2021
Danes, okrog 11. ure so gasilcem zapiskali pozivniki in javili, da na Osnovni šoli Dragomelj uhaja plin. Na kraju so poleg domačih gasilcev PGD Pšata-Dragomelj posredovali tudi gasilci iz petih gasilskih društev Požarno obrambnega sektorja Domžale… »

Rešiti znamo vse, samo sebe ne #Ajdapiše

Domžalec 22.10.2021
Če kupiš nov Apple telefon, zraven ne dobiš polnilca. Pa to ni zadnja generacija, temveč že prejšnja, torej od jeseni 2020. Uradna razlaga je ekološka ozaveščenost – Apple namreč trdi, da je že dovolj polnilcev pri strankah, torej je manjša… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem