Arhiv novic 24.10.2021

Krog dramatičnih končnic, eno so dobili tudi Helios Sunsi

Domžalec 24.10.2021
V tokratnem krogu Lige Nova KBM so na svoj račun prišli gledalci, ki imajo radi napete, dramatične končnice, saj so se vsi trije obračuni, ki so bili na sporedu ta sobotni večer, zaključevali z minimalno razliko. Triglav je s 77:72 doma ugnal GGD… »

Tomaž Mis: “Kakovostno mleko je osnova za dobre mlečne izdelke”

Domžalec 24.10.2021
Kmetija Mis se razprostira po vzpetini vasi Zavrh, ki ima okoli 209 prebivalcev in spada med manjše vasi v okolici Ljubljane. Danes je njena glavna dejavnost prireja mleka, ki temelji na znanju in predanem odnosu do vzreje krav molznic, ki se ob prvi… »

Kamniške odbojkarice iz Kopra s pričakovanimi tremi točkami

Domžalec 24.10.2021
Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi petega kroga Sportklub prve odbojkarske lige v gosteh premagale Luko Koper s 3:0 (9, 18, 16). V sredo, 23. oktobra, bodo v zaostali tekmi drugega kroga gostile GEN-I Volley, v soboto, 27. oktobra pa jih v šestem… »

Pri živalih ni take sovražnosti kot pri človeku

Domžalec 24.10.2021
… je izjava novega rektorja ljubljanske univerze prof. dr. Gregorja Majdiča, zaposlenega na veterinarski fakulteti, kjer ima svojo raziskovalno skupino. Ukvarja se z raziskovanjem razlike med ženskim in moškim telesom, predvsem glede fiziologije oz… »

Od Kopra do Trsta in nazaj z brezplačnim avtobusom

Primorska24 24.10.2021
Od danes na relaciji Koper-Trst vozi brezplačni avtobus. Gre za eno od pilotnih aktivnosti projekta FORTIS, v katerem kot partner sodeluje tudi koprska občina. Brezplačni avtobus, za katerega rezervacije niso potrebne, bo vozil vsako nedeljo trikrat… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem